Top Leder Camp

CBS-professor i isolation i 30 timer

08/06/2006

CBS-professor i isolation i 30 timer

Professor Suzanne C. Beckmann er blandt 35 udvalgte personer, der isoleres i 30 timer i en innovationslejr. Som eneste professor skal hun i samarbejde med toppen af dansk erhvervsliv og andre toneangivende personligheder omsætte landets bedste viden til 5 konkrete handlinger, der skal bringe bedre balance mellem kvinder og mænd i topledelse og bestyrelser i det private erhvervsliv.

Dansk Industri og minister for ligestilling Eva Kjer Hansen står bag projektet. Kun 4 % af de danske topledere er kvinder, og det skal den forestående Top Leder Camp gøre noget ved. Deltagerne skal arbejde nonstop, gå nye veje og tænke kreative tanker, der kan munde ud i konkrete ideer til, hvordan flere kvinder komme helt til tops.

Top Leder Camp finder sted i dagene 9.-10. juni. Konceptet er baseret på CBindslevs Camp-metode, som foregår i en blanding af gruppearbejde, fællesdiskussioner og inspiration udefra. Deltagerne er alle blevet særligt indbudt til at indgå i eksperimentet. De udvalgte udgør en bred skare der spænder over sangerinden Anne Linnet, Managing Director i Unique Models Jacqueline Friis-Mikkelsen til Direktør i GRUNDFOS A/S Kim Klastrup.

Deltagerne har deadline 10. juni kl. 15.00, hvor resultaterne skal overrækkes til minister for ligestilling Eva Kjer Hansen og Dansk Industris vicedirektør Bolette Christensen.

Sidst opdateret: Communications // 07/07/2006