Kom til informationsmøder om HD på CBS


 
Mandag, 2 november, 2015 - 17:00 to Torsdag, 19 november, 2015 - 19:00

banner

Det er en stor beslutning at vælge den rette efteruddannelse og en vigtig investering i ens fremtidige karriere. Du kan på vores informationsmøder blive orienteret om HD-studierne og deres faglige indhold. Derudover kan du møde både undervisere, HD-studerende og sekretariatsmedarbejdere, som du kan stille spørgsmål om optagelse, studiemiljø, faglighed eller andet, som du gerne vil høre mere om. Af hensyn til bestilling af forplejning venligst tilmeld dig informationsmøderne nedenfor. Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail med information om, hvor informationsmødet afholdes.

Vær opmærksom på at tilmeldingsfristen for det samlede forløb for HD 1. del og HD 2. del er den 1.juli 2016. Du har dermed god tid til at overveje det rette HD-studium, der matcher dit kompetenceudviklingsbehov. Vi tilbyder dog løbende optagelse på vores HD enkeltfag.

TILMELDING TIL INFORMATIONSMØDER

HD 2. del  Finansiering den 12. november kl. 17-19

Tilmeld dig informationsmødet HD 2. del Finansiering

HD 2. del Finansiel Rådgivning den 12. november kl. 17-19

Tilmeld dig informationsmødet HD 2. del Finansiel Rådgivning

HD 2. del Organisation og Ledelse den 18. november kl. 17-19

Tilmeld dig informationsmødet HD 2. del Organisation og Ledelse

HD 2. del Regnskab og Økonomistyring den 19. november kl. 17-19

Tilmeld dig informationsmødet HD 2. del Regnskab og Økonomistyring

HD ERHVERVSØKONOMISK EFTERUDDANNELSE

Opgradering af medarbejdernes faglige kompetencer er en konstant udfordring - både i erhvervslivet og den offentlige sektor. HD uddannelsen på CBS er praksisorienteret efteruddannelse, der styrker den daglige opgaveløsning. Vi glæder og til at fortælle mere om HD på vores informationsmøder. Du kan læse mere om HD uddannelsen her.

 

Sidst opdateret: HD 1.del // 20/07/2018