Cirkulær Mode – Hvad skal der til?

Cirkulær mode er en forskningspodcast om dit og mit tøjforbrug og hvordan den cirkulære omstilling kan lykkes.

Cirkulær mode er en forskningspodcast om dit og mit tøjforbrug og hvordan den cirkulære omstilling kan lykkes.

Vi elsker mode, vi elsker tøj. Men mode- og tekstilbranchen, vores tøjforbrug, er ikke bæredygtig i længden. Hvis vores forbrug skal påvirke jordens klima og vores miljø mindre, så er vi nødt til at ændre vores måde at udvikle, producere og forbruge. Men hvordan gør vi det? 

Mange er efterhånden overbevist om, at netop cirkulær økonomi er vejen frem, hvis vi vil væk fra vores brug-og-smid-væk mønstre. Cirkulær økonomi er dog stadig en ret kompleks størrelse og langt fra en realitet. Så hvad skal der egentlig til for at omstillingen lykkes?

Ved hjælp af samtaler med forskere, praktikere, og almindelige forbrugere prøver jeg at blive klogere på, hvad cirkulær økonomi egentlig kan og hvad der skal til for os at lykkes med at omstille vores samfund. Podcasten tager hul på en række emner, som er væsentlige led i det cirkulære maskinrum såsom forbrugeradfærd, digitalisering, forretningsmodeller osv.

Hvis du har idéer til emner eller ønsker til sæson 2, send mig en mail på sustainability@cbs.dk

Ros og konstruktive forslag modtages også gerne. Og hvis du vil give Cirkulær Mode en god anmeldelse i din podcastapp, vil det være fantastisk.

Podcasten er finansieret af CBS Circularity initiativet på Copenhagen Business School: https://www.cbs.dk/sustainability

Vært: Sarah Netter

Find podcasten her: Apple Podcasts, Spotify.

 

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 03/04/2024