Det udgiver CBS Forskere

Er du interesseret i at finde ud af, hvad dine undervisere forsker i? Eller har du brug for inspiration til din hovedopgave? Eller er du på udkig efter en vejleder? Så kan du prøve at søge i CBS’ forskningsdatabaser.

14/08/2017

Forsker foran sin pc

Forskning på CBS registreres i to baser:

CBS Research Portal
Her finder du bøger tidsskriftsartikler, konferencebidrag og meget mere.
Du kan søge på forfatternavn, institut, årstal eller bare emne. Her er ikke fuldtekstversioner, men du kan ofte finde et link, der leder dig til materialet.

OpenArchive@CBS
Er CBS’ arkiv med fuldtekstversioner af CBS forskning. Du kan finde og frit downloade ph.d.-afhandlinger, working papers og konferencepapirer.
Søg her på forskere, institutter eller centre mm.

Find også inspiration i CBS Open Journals
Med CBS Open Journals har du fri adgang til en række videnskabelige tidsskrifter publiceret med deltagelse af forskere fra CBS.

Sidst opdateret: CBS Library // 31/10/2018