Ny database: Orbis Intellectual Property

Undersøger du forbindelser mellem virksomheder eller koncerner og patenter? Så har vi skaffet adgang til den helt rigtige database for dig: ORBIS Intellectual Property eller blot ORBIS IP.

15/03/2022

 Illustration of Intellectual Property

I gennem flere år er patenter, der er en del af virksomhedens immaterielle aktiver, blevet stadig vigtigere for virksomhedernes værdiskabelse og konkurrenceevne. Mange lande er begyndt at udgive deres patentsamlinger via tilgængelige onlinedatabaser. Det betyder, at patenter kan identificeres ved at søge i nationale databaser eller Espacenet, en fælles grænsefalde, der omfatter mede end 130 millioner patenter fra hele verden (mere end 100 lande).
 

Lettere at forbinde patentdata til virksomheder

Det har imidlertid altid været noget af en udfordring af forbinde patentdata med virksomheder på baggrund af patentdokumentets beskrivelse og struktur. Med Orbis Intellectual Property er udfordringen overvundet, da globale patentdata knyttes til virksomheder og koncerner. 

Orbis Intellectual Property indeholder:

  • Mere end 115 millioner patenter med links til information om millioner af virksomheder, der gør det muligt at se patentporteføljen for den enkelte virksomhed eller koncerner.
  • Tidslinjer for ejerforhold for alle patenter. Tidslinjen giver dig overblik over antallet af transaktioner for et givet patent.
  • Patent- og porteføljevurderinger for alle tildelte og aktive patenter.
  • Informationer om M&A-handler, der kan hjælpe dig med at overvåge patenter, der er blevet solgt som immaterielle aktiver i M&A-aftaler.

Søgetips

Orbis Intellectual Property kan du søge efter patenter og virksomheder ved hjælp af en lang række kriterier herunder datointerval, virksomhedslokation, ejerstruktur, branche- og patentklassifikationer. Du kan identificere og analysere peer-grupper, oprette M&A league tabels og visualisere data. Grænsefladen er meget brugervenlig, og hvis du allerede er vant til at arbejde i virksomhedsdatabasen ORBIS, så vil det se ud, som noget du kender.

Gå til Orbis Intellectual Property

Se også vores guide til Patenter og forskning og få en kort introduktion til Orbis Intellectual Property.

 

Sidst opdateret: CBS Library // 16/03/2022