Skal du lave spørgeskemaundersøgelser?

Prøv Qualtrics. Et professionelt spørgeskemasystem til indsamling, analyse og præsentation af kvantitative data.

30/10/2019

Spørgeskema

Qualtrics er et professionelt spørgeskemasystem til indsamling, analyse og præsentation af kvantitative data.

Med Qualtrics kan du udforme spørgeskemaer til alle typer platforme, herunder e-mail, websider og sociale medier, smartphones mv. Softwaren tilbyder stor variation i spørgsmålstyper, fra basale multiple choice til avancerede heat maps.

Der er gode muligheder for formidling af resultater via PowerPoint og for eksport af data til statistiksoftware eller Excel.

Brugergrænsefladen er forholdsvis nem at bruge selv for en uøvet bruger. Qualtrics indeholder skabeloner du kan tilpasse eller bruge som inspiration. Du skal ændre på ”look & feel” og give dit spørgeskema det udseende, der passer til din undersøgelse. Og så er det supernemt at ændre i rækkefølgen af spørgsmålene.

Start med det samme

Du kan finde et link til Qualtrics på CBS Biblioteks oversigt over databaser under Q. Log ind med dit CBS username og password, så opretter systemet automatisk en konto til dig.

Qualtrics yder support, hvis du har tekniske problemer eller spørgsmål angående avancerede analyser. Både CBS-studerende og –ansatte har adgang til supporten. Der er også adgang til hjælpefunktioner fra din Qualtrics konto.

Sidst opdateret: CBS Library // 06/03/2024

ADGANG TIL DATABASEN

Der er adgang til databasen på CBS campus og via fjernadgang.
Kun CBS-studerende og -ansatte kan benytte fjernadgang.