Folketingsvalg 2022

Efter folketingsvalget skal der, i de kommende uger, dannes en ny regering. Det bliver spændende at følge! Brug ventetiden til at læse om politisk kommunikation, politikere og magten. Vi har søgt lidt i gemmerne og har fundet en række interessante titler.

01/11/2022

Efter folketingsvalget skal der, i de kommende uger, dannes en ny regering. Det bliver spændende.

Brug ventetiden til at læse om politisk kommunikation, politikere og magten.

Vi har søgt lidt i gemmerne og har fundet en række interessante titler. Klik på bogforsiden og se flere detaljer om bogen i Libsearch.

Bogforsider

Bogforsider

Bogforsider
Har du lyst til at følge nyheder fra dansk politik?

Biblioteket abonnerer på en række nyhedsmedier, som du har adgang til som CBS-studerende og –ansat. Altinget er en af dem, og her får daglige nyheder og overblik over, hvad der rører sig i dansk politik, så du er opdateret og på forkant. Der er mulighed for at abonnere på nyhedsbreve.

Du kan selvfølgelig også følge med i aviserne online, samt i de papiraviser, vi har lagt frem i biblioteket.

Resultatet af folketingsvalget, må vi lige vente lidt på, men hos Danmarks Statistik kan du finde mange gode informationer om valg, vælgere og tidligere folketingsvalg. Og du kan følge med på deres blog.  

På CBS Bibliotek kan du naturligvis også finde bøger om sidste folketingsvalg – vi har lavet en søgning, så du kan se titlerne.

 

 

Sidst opdateret: CBS Library // 03/11/2022