Følg med i dansk politik på Altinget

Til dig, der elsker at være godt orienteret om, hvad der rører sig. Der er fri adgang til Altingets nyhedssite for studerende og ansatte på CBS. Tjek ind af og til eller abonnér på deres nyhedsbrev.

03/01/2022

Christiansborg
Foto: Camilla Boelsgaard Lund

Altinget er perfekt til dig, der elsker at være godt orienteret om, hvad der rører sig. Der er fri adgang til Altingets nyhedssite for studerende og ansatte på CBS. Tjek ind af og til eller abonnér på deres nyhedsbrev.

Altinget er specialister i dansk politik. Nyhederne tikker ind døgnet rundt og de formidler nyheder om alt der har med det danske samfund at gøre. Der er artikler om de politiske vinde på Christiansborg og i kommunerne, men de beskæftiger sig også med erhvervslivet og den offentlige sektor. De har endda robotteknologi til at sørge for, at du som læser kan følge med i lovforslag, høringssvar og spørgsmål til og svar fra ministre og på den måde få indsigt i de forskellige partiers holdninger til specifikke områder.

Hos Altinget har de valgt at lave undersektioner til udvalgte emner, så man kan gå direkte ind i et univers af særlig interesse, som f.eks. Christiansborg, Embedsværk, Digital eller Forskning. Og hvis du er nysgerrig efter at vide, hvem der skifter job, pensioneringer og forfremmelser, har Altinget en sektion med Job & Navne.

Nyhedssitet er spækket med nyheder i form af artikler, analyser, meningsmålinger og debat. Og du kan også se deres store udvalg af podcasts eller bladre i deres månedsmagasin ”Magasinet”. Det kan du i øvrigt også læse i papirformat i biblioteket. Hver måned får vi nogle nogle gratis eksemplarer til uddeling. Kom og få et magasin hos bibliotekaren.

Skriv dig op til deres gratis nyhedsbrev og få nyhederne direkte i indbakken.

God læselyst.

Sidst opdateret: CBS Library // 03/01/2022