Føler du dig statistik-kyndig eller som lidt af en dummy?

Nu er der hjælp at hente i CBS Biblioteks nyanskaffelse, Wiley StatsRef. Her kan du finde definitioner på begreber og uddybende artikler om statistiske emner. En god kilde til diverse statistiske metoder.

28/06/2020

Tre studerende kigger på laptop

Måske har du helt styr på statistikker, eller måske bliver du usikker, når samtalen drejer sig om tal og statistiske metoder. 

CBS Bibliotek har for nylig købt adgang til Wiley StatsRef: Statistics Reference Online, et nyt referenceværktøj, der giver dig mulighed for at udvide dit kendskab, finde definitioner og verificere koncepter.

Wiley StatsRef dækker grundlæggende elementer i statistisk metodologi og teori samt anvendelse af statistik på alle områder. Emner, der dækkes, er bl.a. applikationer, begreber, definitioner og formler, samt metoder og teori. Derudover kan du også finde biografiske og historiske artikler.

Wiley StatsRef omfatter artikler om en lang række forskellige emner, fra Black Scholes' pricing model til dataanalyse, risikomåling og modellering til klyngeanalyse og Likert-skala.

Når man ser på applikationsafsnittet, kan to kategorier være af særlig interesse for CBS’ere nemlig Statistics in Business and Finance Statistics og Statistics in Social and Behavioral Sciences.

Med Wiley StatsRef i baghånden har du en autoritativ kilde om statistik, så du kan føle dig på hjemmebane, når du jonglerer med statistiske termer.

Adgang til Wiley StatsRef

Der er adgang til databasen for CBS studerende og ansatte. Både hjemmefra og på CBS campus.
Link til Wiley StatsRef 

Sidst opdateret: CBS Library // 28/06/2020