Åben 24/7

Rolige og stille omgivelser – på CBS Bibliotek kan du studere hele natten. Læs mere om hvordan du får adgang uden for bygningens åbningstider.

31/07/2018

CBS Bibliotek Solbjerg Plads er åbent hele døgnet

CBS Bibliotek Solbjerg Plads fungerer som læsesal hele døgnet ligesom 24/7-læsesalene i Porcelænshaven og Graduate House.

Som CBS-studerende kan du bruge rummet og studere, når det passer dig - også uden for betjeningstiden.

Adgang udenfor bygningens åbningstid

CBS’ bygning på Solbjerg Plads er ikke åben hele døgnet. Derfor skal du benytte "Natindgangen", der er placeret i glasvæggen modsat CBS Biblioteks hovedindgang.

Adgang til CBS Bibliotek efter CBS’ bygningens åbningstid er kun for CBS-studerende. CBS studiekort fungerer som adgangskort. Du skal have det opdateret i Campus Desk for at få adgang. Hvis du allerede har fået det opdateret til adgang til Porcelænshaven eller Graduate House, virker det også på Solbjerg Plads.

Se hvordan du får adgangskort
Se et kort med markering af Natindgang.

Faciliteter på Solbjerg Plads

På CBS Bibliotek Solbjerg Plads kan du vælge mellem forskellige former for studiepladser: Enkeltmandslæsepladser, grupperum og læsepladser i stillelæsesalen.
På 1. og 2. sal er der indrettet loungeområder, som er velegnede til en pause. Vi har sat nye bøger og tidsskrifter frem, så der er lidt at kigge i.
Læsepladser og grupperum bookes på studenterintra my.cbs.dk.

24/7-områderne er videoovervågede, og ophold sker på eget ansvar.
Bemærk endvidere, at ophold sker i henhold til CBS Biblioteks reglement.

Spørgsmål uden for betjeningstiden

Der er personale i biblioteket mandag-fredag 9-18 og lørdag i travle perioder 10-16.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte CBS Bibliotek på e-mail. Se om der er svar i ofte stillede spørgsmål eller på vores webside om 24/7 Solbjerg Plads.

Sidst opdateret: CBS Library // 05/04/2019