Workshop: Få succes med projektarbejdet

Lær hvordan du bliver en stærk teamplayer og får mere succes med projektsamarbejdet

 
Torsdag, 18 september, 2014 - 13:00 to 16:00

Sådan bliver du en stærk teamplayer og får mere succes med projektsamarbejdet

Når du starter på nyt studie eller i nyt job eller bare kommer i et nyt team, vil du ofte opleve besværligheden ved at få samarbejdet til ”at sidde i skabet”.

Ofte skyldes besværligheden, at man ikke på forhånd har sat sig ind i, hvad de forskellige parter har af forventninger og krav til at arbejde sammen og ikke mindst at have sat sig ind i – hvordan er vi forskellige, og hvad får det af konsekvenser for den måde, vi skal arbejde sammen på, kommunikere med hinanden på og tage hensyn til hinanden på?

Disse problemstillinger vil vi sætte fokus på med denne workshop. Vi vil anvende en anerkendt personligheds-type model til at anskue forskelligheder på og derefter se på, hvad vi hver især kan gøre for at forbedre den samarbejdsmæssige situation, når flere forskellige personer skal fungere effektivt sammen og nå frem til samme gode resultat og mål.

 Emner, der vil blive berørt:

  • Indgangsvinklen i Insights Discovery modellen og dens farverige univers
  • Hvordan forstår vi bedre hinanden og hinandens forskelligheder
  • Roller og funktioner i projektteamet
  • Sådan kan du gøre arbejdet mere effektivt i projektteamet

Workshoppen bliver faciliteret af Lars Ulrik Jeppesen fra CA A-kasse.

Tilmelding foregår ved først til mølle princippet, og ved at du tilmelder dig via mail til: career@cbs.dkOplys ved tilmeldingen: Navn, Studieretning, hvor langt du er på kandidaten og tlf. nr. Du er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding.

Vi ses!

CBS Career Center og CA a-kasse

Sidst opdateret: CBS Careers // 17/12/2017