Job-dating på CBS

CBS Business afholder et jobdating-event d. 7 juni, hvor små og mellemstore virksomheder kan møde graduates fra CBS, KU og RUC. Formålet er at give virksomheder og graduates mulighed for at mødes og drøfte jobmuligheder. Alle deltagende virksomheder har jobs opslået på careergate.cbs.dk – senest 2 dage inden eventet.

 
Torsdag, 7 juni, 2018 - 12:30 to 17:00

Jobdating på CBS

I samarbejde med DJØF og Akademikernes A-kasse inviterer CBS Business til et gratis karrierearrangement for små og mellemstore virksomheder, som har relevante jobs til de nyuddannede kandidater. Her vil være mulighed for at møde nyuddannede akademikere. Arrangementet finder sted torsdag den 7. juni kl. 12.00 -17.00 på CBS, Solbjerg Plads.

Udbytte for jer
I tilbydes en unik mulighed for at netværke, og brande jer over for nyudklækkede akademikere, som er interesserede i en karriere hos Danmarks mindre eller mellemstore virksomheder. Det er derfor en god mulighed for at medbringe aktuelle jobopslag og indsamle relevante kontakter. Det er et krav at deltagende virksomheder slår et relevant job op på https://careergate.cbs.dk/ seneste 2 dage inden d. 7. juni. Det kan være projektansættelser, praktik eller reelle jobs.

Udover deltagelse og eksponering på dagen, vil firma-logo fremgå i markedsføringen af arrangementet overfor de studerende. Det hele er gratis for de deltagende virksomheder og organisationer.

Deltagere
Deltagerene vil være nyligt dimitterede, jobsøgende akademikere fra fortrinsvist CBS, men også fra KU og RUC. Vi forventer omkring 150 deltagere til arrangementet.

Foreløbigt program

12.00-12.30
Velkomst pep talk v/ Mette Frobenius (Stand up komiker)
 
12:30-14.15
 
Virksomhedspitch i 3-4 auditorier
Virksomhederne får alle tildelt en standplads. Vi anbefaler, at der medbringes en roll-up og eventuelle brochurer.
14.15-17.00
Dating sessions med de studerende
 

Tid og sted
7. juni kl. 12-17 på CBS, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg.

Forberedelse
Senest fire uger inden arrangementet, skal vi have kontaktdata på den tilknyttede medarbejder, samt et logo fra virksomheden til markedsføringsmateriale. Derudover skal I forberede en fem-minutters pitch, som skal afholdes på dagen (uden power point slides).

Skal din virksomhed med? Kontakt en af os:

CBS Business:
Anne Malberg Horsager
amh.ce@cbs.dk
telefon 4185 2295
Djøf:
Camilla Sundram
cas@djoef.dk
telefon 33 95 01 68
Akademikernes A-kasse:
Per Floding
pfl@aka.dk  
telefon 9359 0044

 

 

 

Sidst opdateret: CBS Business // 15/05/2018