Det sker på CBS i oktober

Kom med, når vi sammen med MIT-forsker Jeanne Ross udforsker, hvordan vi kan lære at udnytte fordelene ved et digitalt arbejdsmarked. Deltag også i et seminar om forandringsledelse, og få tips til, hvordan du og dit firma forbliver relevante i fremtiden.

 
01/10/2019

Career Fair
Foto: CBS

Career Fair 2019 

Onsdag d. 2. oktober 2019, 10:00-16:00, Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg 

Traditionen tro bliver Career Fair igen i år afholdt  på CBS. Kom og mød 46 virksomheder fra forskellige industrier og bliv inspireret til din fremtidige karriere. 

Career Fair henvender sig ikke kun til den færdiguddannede, men også til den studerende, idet mange af virksomhederne blandt andet også tilbyder studiejobs og praktikpladser. 

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende dag. 

Læs mere om arrangementet og de 46 virksomheder, der vil være til stede ved Career Fair 2019
Tilmeld dig her
 

Infomøde
Foto: Bjarke MacCarthy

MPG informationsmøde

Onsdag 9. oktober 2019, 08:30-10:00, Copenhagen Business School, Dalgas Have 15 (SV089), 2000 Frederiksberg 

TID TIL EFTERUDDANNELSE? KOM TIL INFORMATIONSMØDE OM TO AF CBS’ MASTERUDDANNELSER.

Uanset om du er specialist, leder eller fremtidens topleder i en privat eller offentlig organisation, så har CBS en forskningsbaseret masteruddannelse, der matcher dine faglige ambitioner.

To af uddannelserne – Master of Business Development og Master of Public Governance – inviterer til informationsmøde i oktober:

Kom til informationsmøde den 30. oktober 2019, og hør mere om Master of Business Development, MBD. Vi fortæller dig om uddannelsen og dens opbygning, samt hvilke fordele og redskaber den kan give dig og din virksomhed. Uddannelsen er fleksibel, og du kan læse et fag ad gangen og løbende sammensætte din fulde master i forretningsudvikling.

Læs mere om informationsmødet og tilmeld dig her
 

Forandringsledelse

Bliv klogere på forandringsledelse i en omskiftelig verden

Onsdag 9. oktober, 2019,15:30-20:00, Copenhagen Business School, Porcelænshaven 20 (Ovnhallen), 2000 Frederiksberg 

Forandringsledelse er blevet en af de helt store udfordringer for et stigende antal organisationer og virksomheder, store som små. I en verden i konstant forandring med nye og måske uforudsete konkurrenter, nye teknologier, ændret forbrugeradfærd og nye generationer på arbejdsmarkedet, er forandringer nødvendige for at forblive relevante som virksomheder.

Men hvordan skaber vi forandring? CBS Business Connect & CPH Change bringer førende forskere, erhvervsliv, studerende, organisationer og CBS-alumner sammen om at diskutere, hvordan vi bedst implementerer, styrer og ikke mindst accepterer forandringer.

Læs mere om dagens program her 
 

Finance

Konference: Træffer forbrugerne de rigtige finansielle valg?

Torsdag 10. oktober 2019, 12.30-18.30, Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3 (SP201), 2000 Frederiksberg 

Danish Finance Institute (DFI) afholder sin anden årlige konference. Denne gang vil der være fokus på, hvorvidt forbrugere træffer de rigtige valg, og om de får den rigtige rådgivning i bankerne. 

Til konferencen vil professor og leder af Swiss Finance Institute, François Degeorge, være hovedtaler. Derudover vil der være en række aktuelle talere inden for feltet samt en paneldebat med deltagere fra erhvervslivet. 

Læs mere om Danish Finance Institute Annual Conference 2019 her

MIT-profile

Designed for Digital: How to Architect Your Business for Sustained Success - Jeanne Ross (MIT)

Torsdag 24. oktober 2019, 15:30-17:15, Copenhagen Business School, Porcelænshaven 20 (Ovnhallen), 2000 Frederiksberg

CBS er vært for en debat om, hvordan vi hjælper individer og virksomheder med at forberede sig på at eksistere i en digital verden.

Jeanne Ross er forsker i digitale platforme på MIT, Sloan, USA. Hun vil stå i spidsen for debatten og trække på forskellige casestudier som fx Lego, DBS Bank og CarMax.

Læs mere her 
Tillmeld dig her
 

Erkut

Åben gæsteforelæsning med dr. Erkut Sögüt 

Fredag 25. oktober 2019, 9:50-12:25, Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3 (SP201), 2000 Frederiksberg 

Vil du vide mere om fodboldagenter? Fredag d. 25. oktober kan du overvære en forelæsning med dr Erkut Sögüt om fodboldagenter og fodboldindustrien. Dr. Sögüt driver et spilleragentur og er ansvarlig for bl.a. Mesut Özil, Kieran Gibbs og Robert Pires. Han har været i branchen i over 15 år.

Erkut Sögüt fortæller om, hvordan man bliver fodboldagent, hvad det vil sige at være agent og hvordan agentindustrien fungerer.

Alle er velkomne til at deltage i forelæsningen. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Læs mere her 
 

Seminar bæredygtighed
Foto: Shutterstock

Seminarrække i bæredygtighed

29. oktober 2019, 13:00-15:00, Copenhagen Business School, Dalgas Have (DH2Ø.071), 2000 Frederiksberg 

Hvad har beskatning og CSR-strategier tilfælles? Det kan du høre mere om på dette seminar om bæredygtighed. Professor Steen Vallentin, som er co-director for CBS Sustainability, vil tale om problemer med skatteunddragelse. Sammen med professor Peter Koever Schmidt fra CBS Law vil Vallentin forsøge at nedbryde silotænkningen og finde nye måder at kommunikere på tværs af så forskellige områder som bæredygtighed og beskatning. 

Tilmeld dig på e-mail senest 28. oktober.

Læs mere her
 

Michael Moesgaard
Foto: Shutterstock

Tiltrædelsesforelæsning af adjungeret professor Michael Moesgaard Andersen

30. oktober 2019, 17:00-18:30, Copenhagen Business School, Kilevej 14 (KS43), 2000 Frederiksberg 

Vil du vide mere om, hvordan man skaber hurtig vækst i en datadrevet verden? 

Så kom med, når Institut for Strategi og Innovation fejrer udnævnelsen af Michael Moesgaard Andersen til adjungeret professor. 

Michael Moesgaard Andersen er cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet og har en HD fra CBS. Han har samarbejdet i mange år med universitetssektoren som ekstern lektor og censor og har forfattet en lang række bøger og artikler. Derudover holder han oplæg på CBS Executive og er medlem af fakultetsrådet.

Læs mere og se programmet her

 
Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020