Det sker på CBS i oktober

Hvad kan man forvente efter mødet mellem Barack Obama og Kinas præsident Xi Jinping? Hvilken indflydelse har digitale medier haft på politik, og hvordan påvirker sproglige udfordringer internationale organisationer? Det er blandt de spørgsmål, man kan få svar på ved at besøge CBS i løbet af oktober.

02/10/2015

Det sker oktober

Forholdet mellem USA og Kina efter møde mellem præsident Barack Obama og præsident Xi Jinping
Der har i mange år været et anstreng forhold mellem USA og Kina. I september i år mødtes de to landes præsidenter, Barack Obama og Xi Jinping i Washington for at forbedre forholdet mellem de to supermagter. Mr. Xiong Zhiyong, professor i Kinas udenrigspolitik, vil i sin tale forklare det indviklede forhold, og hvad man kan forvente af forholdet mellem USA og Kina i den nære fremtid.

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:
6. oktober 2015 16:00-17:30
Porcelænshaven, PH 408
Porcelænshaven 20, 24A/B, 2000 Frederiksberg

Sproget – og dets betydning i organisationssammenhæng
Kom til et seminar hvor sprogets rolle i internationale organisationer bliver sat under lup. Den nyeste forskning indenfor emnet vil blive fremlagt og erhvervsfolk, der arbejder med sprogrelaterede problemer i multinationale virksomheder, vil dele ud af deres erfaring og oplevelser.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
7. oktober 2015 9.30 – 15.30
Dalgas Have, DSØ089 (ground floor, East wing)
Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg

Digitale mediers indflydelse på politik
Har udviklingen af digitale medier ændret hvordan politik fungerer og hvem der tæller som politiske aktører? Før har man kun talt som en politisk aktør, hvis man var en del af politik-, medie- eller kultureliten. I dag kan selv ”almindelige” mennesker blive politiske aktører, hvis bare de når ud til nok mennesker via de digitale medier. Til at fortælle om dette skift, og hvad det betyder for politik er hovedtalerne Nick Couldry, London School og Economics and Political Science, Anastasia Kavada, University of Westminster, og Guobin Yang, Annenberg School for Communication.

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:
9. oktober 2015 8:00 – 10. oktober 2015 18:00
Solbjerg Plads 3, Room SPs12, SP112, SP113, SP114
2000 Frederiksberg

Copenhagen Business School Symposium samler eksperter og akademikere omkring High Frequency Trading (HFT)
De finansielle markeder har i de sidste år været præget af store forandringer, på bagrund af nye teknologier og reguleringer. High Frequency Trading er en type algoritmisk handel som gør processerne meget hurtigere, og er et nyt paradigme indenfor trading som de fremmeste eksperter og akademikere vil diskutere.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
5. oktober 2015 8:30 - 18:30
Råvarebygningen
Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017