Rektor Nikolaj Malchow-Møller forlader CBS

Rektor for Copenhagen Business School, Nikolaj Malchow-Møller har besluttet at opsige sin stilling og forlader CBS ved årets udgang. Han tiltræder som direktionsmedlem i Deloitte med titlen Head of People and Purpose fra januar 2024.

24/11/2023

Rektor Nikolaj Malchow-Møller

"Jeg har været meget tilfreds med den retning, Nikolaj Malchow-Møller har sat for Copenhagen Business School i sin tid som rektor," udtaler CBS’ bestyrelsesformand, Torben Möger Pedersen. 

"Nikolaj har spillet en afgørende rolle i CBS’ strategiske udvikling og har medvirket til at åbne CBS for resten af verden og sikre, at vores danske og internationale dimittender får værktøjerne til at ”do good and do well' i mødet med morgendagens udfordringer," fortsætter Torben Möger Pedersen.

Det er heldigvis et stærkt CBS, jeg siger farvel til. CBS’ uddannelser og kandidater er mere efterspurgte end nogensinde, og CBS’ forskning står rigtig stærkt og med stadigt flere eksterne bevillinger.” udtaler Nikolaj Malchow-Møller.

"Samtidig har CBS udstukket en strategisk kurs, der vil positionere CBS som en stadig mere central aktør i fremtiden. Nordic Nine, en række transformative kompetencer, som vores studerende får gennem deres uddannelser på CBS, er allerede ved at være et etableret varemærke blandt vores aftagere, og omverdenen har i stigende grad fået øjnene op for betydningen af CBS’ forskning i forhold til en række af de store samfundsspørgsmål," udtaler Torben Möger Pedersen.

Prorektor Inger Askehave konstitueres i stillingen som rektor pr. 1. januar 2024 og frem til Nikolaj Malchow-Møllers afløser er fundet. 

Jeg ser frem til vores samarbejde og har fuld tillid til, at vi sammen kan fortsætte CBS' strategiske udvikling," siger formand for bestyrelsen, Torben Möger Pedersen.

For yderligere information, kontakt Press@cbs.dk / 41 85 26 16

--

Kom til afskedsreception og hjælp os med at sige varmt farvel til Nikolaj Malchow-Møller, rektor på CBS.

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 12/12/2023