”Køn på markedsvilkår”

KKS essay-konkurrence afsluttet. Prisoverrækkelse den 15.april kl.11.40

05/04/2005

”Køn på markedsvilkår”KKS essay-konkurrence afsluttet

Nu er de bedste essays om ligestillingsproblematikken fundet. De blev skrevet i forbindelse med SPRØKs essaykonkurrence i faget ”Komparativ Kultur- og Samfundsanalyse”. Prisoverrækkelsen finder sted fredag den 15. april. I denne anledning holder Centerleder Elisabeth Møller Jensen fra KVINFO en gæsteforelæsning med titlen "Køn på markedsvilkår: Om penge, PR og prestige."

Forelæsningen og den efterfølgende prisoverrækkelse starter den 15. april, kl. 11.40 i SP S14 (Solbjerg Plads). Vinderen vil i øvrigt få sit essay publiceret i KVINFOs net-tidsskrift og på SPRØK studiets hjemmeside.

 

Alle er velkomne

Med venlig hilsen

Lektor Karl-Heinz Pogner (fagkoordinator)

 

KVINFO er et landsdækkende informations-, dokumentations- og kulturcenter, som formidler kvinde- og kønsforskningens resultater til en bredt interesseret offentlighed. KVINFO formidler viden om kønsforskellens betydning og arbejder for at synliggøre kvinders viden, erfaring og ekspertise. KVINFO arbejder for at forbinde kvinde- og kønsforskningen med de bevægelser i samfundet, der sætter fokus på viden, forandring og udvikling i forholdet mellem kønnene.

 

Sidst opdateret: Communications // 31/07/2018