DSB ny corporate partner

DSB og CBS indgår nu et formelt partnerskab med viden- og erfaringsudveksling i fokus

12/05/2005

DSB og CBS indgår nu et formelt partnerskab med viden- og erfaringsudveksling i fokus. Det såkaldte corporate partnerskab løber i første omgang over 3 år, og med partnerskabet kommer DSB i selskab med virksomheder som Danisco, Danske Bank, Nykredit, Novo Nordisk og KPMG Danmark.

Forventning om godt udbytte

”Copenhagen Business School er en spændende organisation med spidskompetencer, som kan supplere vores forretning. Og jeg forventer, at vi i den kommende tid vil se mange aktiviteter på tværs af de to organisationer”, siger DSB’s administrerende direktør Keld Sengeløv.

DSB er i rivende udvikling

Også rektor Finn Junge-Jensen glæder sig til samarbejdet med DSB, som han beskriver som en virksomhed i en rivende udvikling blandt andet med de internationale engagementer.

"Der er ingen tvivl om, at DSB og CBS vil have meget at tilbyde hinanden - de studerende vil få lejlighed til at komme tættere på en af de helt store danske arbejdspladser, og DSB vil få rig lejlighed til at knytte kontakter til CBS’ forskningsmiljø og til de studerende”, siger han.

DSB får med aftalen navngivet et auditorium på CBS efter sig.

Den officielle indvielse finder sted efter sommerferien.

Sidst opdateret: Communications // 25/01/2006