Dr. Jagdish Parikh taler på CBS

Dr. Jagdish Parikh taler om Professional Exellence through Personal Mastery. En af Parikhs centrale påstande er, at kapitalismen er slået fejl og skaber et "konfliktsamfund", der fostrer stress og ledelse via frygt.

03/11/2003

Director of the Lemuir Group of Companies, Director of the TechNovaGroup of Companies and Travel Corporatin Ltd, Dr. Jagdish Parikh, taler om

Professional Exellence through Personal Mastery.

En af hans centrale påstande er, at kapitalismen er slået fejl og skaber et "konfliktsamfund", der fostrer stress og ledelse via frygt. "At gøre dit bedste er alt, hvad du behøver - og det ligger i din egen hånd" er i stedet den "glade energi" - den kraft - de vestlige ledere skal frigøre i deres medarbejdere.

Tid og sted: Forelæsningen er arrangeret af CELL og finder sted 6. november 2003, kl.16:00 - 17:30, Dalgas Have 15, lokale SC 033, Frederiksberg.

Jagdish Parikh har en MBA fra Harvard og en ph.d. i Management, er medstifter af World Business Academy (USA), medlem af styrelsen for Asian Institute of Management (Manila), stifter af og præsident for Centre for Executive Renewal (Schweiz) samt bestyrelsesmedlem i Education Foundation of India. Hans ledelsesfilosofi og -teorier er præsenteret i bøger som fx "Managing Your Self: Management by Detached Involvement", "Managing Relationships: Making a life while making af living". Desuden er han en meget benyttet hovedtaler ved konferencer og seminarer hos virksomheder som IBM, Microsoft, Nokia og Phillips.

Sidst opdateret: Communications // 11/10/2004