CBS er vært

Cremen af innovationsforskning samlet

16/06/2006

Cremen af innovationsforskning samlet

18.-20. juni 2006 er CBS vært for stor international konference i netværket DRUID (Danish Research Unit for Industrial Dynamics).

DRUID var oprindelig et dansk netværk, hvor forskere udveksler erfaringer om ”industriel dynamik”, men det er nu vokset til at være et af verdens førende netværk inden for området, og over 300 forskere fra hele verden kommer til konferencen.

"DRUID har været af helt afgørende betydning for den markante øgning i forskningskvalitet og omfang, der har kendetegnet det de involverede fagmiljøer. Den internationale eksponering, med direkte kontakt til nogle af verdens mest respekterede og klogeste hoveder på feltet vist en standard at stræbe efter OG samtidigt anvist veje, der kunne gøre det muligt, " siger professor Peter Maskell. Og fortsætter:

"Det har været en fantastisk proces, hvor hver landvinding næsten øjeblikkeligt har udgjort udgangspunktet for næste skridt. Unge forskere, der har tilsluttet sig DRUID de seneste år, opfatter det nu som helt naturligt, at blive taget fagligt alvorligt i det internationale forskningssamfund allerede fra første færd. Samtidigt oplever vi en løbende strøm af kvikke udenlandske ph.d.-studerende, der for egne penge vælger at tilbringe nogle måneder eller mere hos DRUID og vor årlige ph.d. konference i januar tiltrækker nu små 100 ph.d. studerende fra alle verdensdele. Det er uhyre løfterigt for fagområdet udvikling og for DRUIDs internationale stilling de kommende år," slutter han.

Der over 60 talere pr. dag og emnerne er bl.a. globalisering og regionale forskelle og innovation og netværk: I paneldiskussioner søndag, mandag og tirsdag diskuteres for-og-imod USERS and INNOVATION, ENTREPENEURSHIP: OUTCOMES AND PROCESSES, SOCIAL NETWORKS.

DRUID konferencen er en tilbagevendende begivenhed - og efterhånden en institution for en stor gruppe af internationale forskere inden for industriel innovation.

Sidst opdateret: Communications // 08/01/2009