Hvordan finder jeg en bestemt artikel?

Der er mange måder at finde artikler på. Hvis du kender titlen på det tidsskrift, som artiklen er udgivet i, anbefaler vi, at du bruger Find tidsskrifter. Søg på tidsskriftets titel og klik dig vej til den årgang og det nummer, artiklen er trykt i.

Der er mange måder at finde artikler på.
Vi anbefaler, at du bruger Find tidsskrifter, hvis du kender titlen på det tidsskrift, som artiklen er udgivet i. Søg på tidsskriftets titel og klik dig vej til den årgang og det nummer, artiklen er trykt i.

Sådan kan en henvisning til en artikel se ud

Hoegl, M., & Schulze, A. (2005). How to support knowledge creation in new product development: An investigation of knowledge management methods. European Management Journal, 23(3), 263-273.

Referencer til tidsskriftsartikler kendes på, at der ofte er oplyst årg./vol., nr./iss. og sidetal, fx 23(3), 263-273.  I referencen ovenfor skal du derfor søge efter European Management Journal i Find tidsskrifter.


Artikler i dansksprogede tidsskrifter

De danske tidsskrifter, CBS Bibliotek abonnerer på, kan også findes via Find tidsskrifter.
I www.bibliotek.dk kan du finde mange flere dansksprogede tidsskrifter og samtidig se hvilke biblioteker, der har tegnet abonnement på dem. CBS-studerende og -ansatte kan nemt bestille kopier af artikler via bibliotek.dk fra tidsskrifter, som CBS Bibliotek ikke selv har.

Avisartikler

Relaterede spørgsmål 
Sidst opdateret: CBS Library // 18/03/2021