Videndeling på højt plan

Center for Strategi og Globalisering sætter fokus

31/01/2007

Forleden gjorde Torben Ballegaard Sørensen det. Men tidligere har både Klaus Holse Andersen, Jan Leschly, Lars Guldbæk Carlsen, Anders Bech, Jørgen Vig Knudstrup gjort det – og snart vil Jørgen Mads Clausen også gøre det.

Center for Strategi og Globalisering har gennem vinteren 2006/2007 huset en perlerække af erhvervsfolk med henblik på erfaringsudveksling og videndeling mellem forskning og erhvervsliv. Fokus er sat benhårdt på, hvordan de danske virksomheder skal håndtere globaliseringens udfordringer.

”Virksomhedernes strategiske adfærd i en stadig mere globaliseret verden er centrets fokusområde – og tit bliver globaliseringssnakken så abstrakt. Derfor er det en sand fornøjelse at høre nogle af Danmarks dygtigste erhvervsfolk fortælle om deres konkrete erfaringer med forskellige globaliseringsstrategier – lige som det er en stor glæde, at de tager sig tid til at komme og berige vores forskningsmiljø med deres iagttagelser,” siger professor Torben Pedersen.

Seminarerne afholdes regelmæssigt og er en platform for dialog mellem erhvervsliv og forskning. Til næste seminar er Jørgen Mads Clausen, Adm. direktør i Danfoss inviteret – han kommer d. 16. april kl. 13.30 – 15.

Sidst opdateret: Communications // 01/02/2007