Lasse Folke Henriksen & Christian Waldstrøm publicerer “Netværksanalyse”

Netværksanalyse – en introduktion

 
09/11/2016

Netværksanalyse

Netværksanalyse – en introduktion

Netværksanalyse er en metode, som vinder frem på en række områder indenfor særligt samfunds- og sundhedsvidenskaberne. 'Netværksanalyse - en introduktion', som er er skrevet af Lasse Folke Henriksen og Christian Waldstrøm, udkom i sidste uge på forlaget Samfundslitteratur. 

Bogen indfører læseren i netværksanalysens grundlæggende elementer og giver et overblik over nogle af de vigtigste netværksteorier samt, hvordan man designer en netværksanalyse og indsamler data. Endelig gennemgår den en række centrale netværksanalytiske teknikker til analyse og visualisering af data. Kombinationen af disse elementer giver læseren et godt fundament for at kunne foretage egne netværksanalyser. Gennem brug af eksempler på og visualiseringer af netværk viser forfatterne, hvordan man kan analysere sociale strukturer og aktørers positioner i netværk.

Introduktionen er henvendt til studerende på alle videregående uddannelser, samt til ledere, konsulenter, behandlere og andre praktikere, der ønsker at kunne gennemføre simple netværksanalyser.

Henriksen, Lasse Folke & Christian Waldstrøm: Netværksanalyse – en introduktion, 112p, Samfundslitteratur 2016, ISBN 9788759321393 el. e-bog ISBN 9788759328330

Sidst opdateret: Department of Business and Politics // 08/10/2019