På sammenbruddets rand: 10 års jubilæum for IT Factory kollaps

På sammenbruddets rand: 10 års jubilæum for IT Factory kollaps torsdag den 8. november kl 14.00-16.00

Thursday, November 8, 2018 - 14:00 to 16:00

På sammenbruddets rand: 10 års jubilæum for IT Factory kollaps

For ti år siden udspillede en af mest spektakulære virksomhedskandaler sig. I november og december 2008 kom navnene Stein Bagger, Asger Jensby m.fl.  på danskernes læber og medierne flød over i dækningen af sagen.
Persongalleriet i IT Factory sagen trak tråde til underholdningsbranchen, rockermiljøet og prominente advokatfirmaer.  Der var vold, penge, magt, Panama, svindel og ja, digitalisering.
Dorte Toft var den centrale drivkraft bag afsløringen. Det vedholdende arbejde fra Dorte Toft førte også til en række fornemme priser og hæder. Dorte Toft opridser hvad der skete og hvordan hun optrevlede sagen.

Dorte Toft holder et oplæg om hvordan hun skuede hunden på hårene og der er lagt op til diskussion om tilsvarende (it-)skandaler kunne ske i dag.

Arrangementet er gratis at deltage i, men tilmeld dig venligst inden af hensyn til lokalets formåen. Vi har begrænset antal pladser til rådighed.

Deadline for tilmelding er 8. november. Tilmelding på linket ovenfor

Arrangementet er tilrettelagt af professor Kim Normann Andersen og afholdes i regi af CBS Business in Society- Platform Transformation – technology, data and knowledge in the digital age.

Torsdag den 8. november kl 14.00-16.00
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads
Lokalet SP201
2000 Frederiksberg

The page was last edited by: Business in Society platforms // 11/06/2018