Det sker på CBS i november

I november er socialt ansvar på programmet, når Røde Kors og Carlsberg løfter sløret for deres arbejde med CSR-strategier. London School of Economics analyserer kreditvurderings-bureauers rolle og så stiller CBS skarpt på kommunalvalget.

01/11/2013

 

Kom under huden på Røde Kors og Carlsbergs sociale ansvar

Socialt ansvar og bæredygtighed er på dagsordenen på “Who Cares? Making Sustainability and CSR Research Matter”. CBS’ Sustainability Platform har inviteret repræsentanter for Carlsberg, Røde Kors og Red Barnet til rundbordsdiskussion med to forskere fra Cass Business School i England. Hør blandt andet om Carlsbergs bæredygtige emballageprogram.

Tid og sted:

8. november 2013 klokken 15:00 til 16:30

Porcelænshaven 16A/B, 18A/B
2000 Frederiksberg

Læs mere her

 

Kreditvurderingsbureauer – skurke eller misforståede?

Amerikanske kreditvurderingsbureauer er blevet anklaget for at være skyld i finanskrisen. Men Martha Poon fra London School of Economics and Political Science, som besøger CBS i november, fastslår med sin forskning, at den offentlige debat har fejldiagnosticeret problemet med bureauerne. Hør mere, når Martha Poon holder oplæg den 11. november.

Tid og sted:

11. november 2013 klokken 15:00 til 17:00

Porcelænshaven 18B
2000 Frederiksberg
Lokale 3.135 

Læs mere

 

Konkurrencestatens oprindelse

- Jeg tror på konkurrencestaten som den moderne velfærdsstat. Sådan sagde finansminister Bjarne Corydon i sommer. Udtalelsen skabte stor debat, for vil en konkurrencestat ikke udelukke en velfærdstat? I det første af fem foredrag vil professor på CBS Ove K. Pedersen, der i 2011 introducerede begrebet om konkurrencestaten, og Bent Winther, redaktør på Berlingskes magasin Politiko, diskutere, hvordan en ny forståelse danner grundlag for at kunne betegne Danmark som netop en konkurrencestat.

Tid og sted:

6. november 2013 klokken 16:00 og 17:30.

Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Lokale SP202

Læs mere

 

Hvilken kommunalpolitiker fortjener flest kryds?

Kommunalvalget ligger lige om hjørnet. I den anledning inviterer CBS Public-Private Platform og tænketanken KORA til seminar om kommunalpolitisk lederskab. Men hvilken type lederskab bør få flest stemmer ved kommunevalget den 19. november? Det vil blive debatteret på seminaret. Blandt talerne er kommunalpolitiker Søren P. Rasmussen, professor på CBS og forskningsleder i KORA Lene Holm Pedersen og tidligere formand for Kommunaldirektørforeningen Danmark Jens Christian Birch.

Tid og sted:

6. november 2013 klokken 15:00 til 17:30.

Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg,
Lokale SPs14 (stueetagen).

Læs mere her

 

Strategisk lederskab i praksis

Både den private og offentlige sektor møder store udfordringer i den globaliserede virkelighed, hvor konkurrencen er stærk, og kravet til øget produktivitet bliver større. Det strategiske lederskab skal være i top, men strategierne skal også kunne realiseres i bunden af organisationen. CBS har i fællesskab med Djøf inviteret tre oplægsholdere med forskellige tilgange til forandringsledelse til debatmøde. En af dem er professor i ledelse og organisation ved Aarhus Universitet, Steen Hildebrandt, som holder oplæg om ledelsesformer, der motiverer og engagerer medarbejdere.

Tid og sted:

20. november 2013, klokken 16:30 til 20:00.

Copenhagen Business School

Kilevej 14 A/B

2000 Frederiksberg.

Mødelokale Ks43.

Læs mere

 

Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020