Undgå korruption!

En konference om hvad danske virksomheder kan gøre for at forhindre korruption og bestikkelse.

Torsdag, 30 maj, 2013 - 09:00 to 17:00

Korruption og bestikkelse er ulovligt

Korruption og bestikkelse er ulovligt. Samtidig er det en realitet danske virksomheder i stigende grad må forholde sig til, når de opererer på de internationale markeder. Det stiller virksomhederne i en situation hvor international lov og lokal praksis støder sammen. Institut for Interkulturel Kommunikation og Ledelse ved Copenhagen Business School, Transparency International Danmark og Dansk Industri inviterer derfor til heldagskonference den 30. maj 2013 om den private sektors rolle og muligheder i den internationale kamp mod korruption.

Konferencens målgruppe er først og fremmest danske virksomheder, og dens sigte er at styrke deltagernes forståelse af virksomhedernes ansvar og muligheder i den internationale kamp mod korruption, herunder de praktiske implikationer heraf. Internationale eksperter og praktikere i anti-korruption vil indlede med korte, overbliksgivende oplæg. Herefter vil konferencen stille skarpt på en række centrale temaer, der gøres til genstand for drøftelse med konferencedeltagerne. Der vil således blive rige muligheder for at stille spørgsmål og diskutere undervejs.

Der er kun et begrænset antal pladser, derfor opfordrer vi til at man tilmelder sig hurtigst muligt. Tilmeldingen lukker d. 1. maj 2013.

 

 

Sidst opdateret: Communications // 03/02/2015