• 11.03.2022

Successful CBS International Women’s Day

8 March was the proud day of CBS International Women’s Day with the theme,Translating Research into Practice: Interrupting Biases to Promote Diversity. The event was organized by the CBS Diversity and Difference Platform.
  • 09.03.2022

CBS er med, når CPH:DOX går i luften 23. marts

Den internationale dokumentarfilm-festival CPH:DOX har i år et særligt fokus på videnskab, ikke kun i det særlige DOX:SCIENCE-program, men i festivallen som sådan. Derfor er Copenhagen Business School og vores tre tværfaglige forskningsplatforme igen med som indholdspartner, efter sidste års succes hvor mange tusinde fulgte åbningen af science-programmet og de efterfølgende debatter. Denne gang sidder vores forskere parat i flere af festivalens paneler og diskuterer hvordan forskning kan bidrage til løsning af nogle af verdens helt store udfordringer inden for bl.a. ulighed, teknologisk udvikling og diversitet. Festivalen løber 23. marts-3. april, og i år er det LIVE – så tjek programmet ud og find din plads i biografen og til de spændende debatter.
  • 01.03.2022

Diversitet hos virksomheder: Engagement i priden lønner sig

Medarbejdere forventer i højere grad, at arbejdsgivere har fokus på mangfoldighed og inklusion. Og selvom det ikke længere er nok for virksomheder blot at hejse regnbueflaget, kan det være et godt sted at starte, mener Jannick Friis Christensen, der forsker i virksomheders engagement i LGBT+-bevægelsen.
  • 22.02.2022

Diversitet i topledelser: Når andre ikke må lege med

I nogle sammenhænge kan det give mening med homogene ledelser. Men grundlæggende efterlader den manglende diversitet udfordringer, som også kan have samfundsmæssige konsekvenser, påpeger CBS-forsker.
  • 05.11.2021

Visit the website, read the book: Sexism in Higher Education and Research

A year ago a group of 16 initiators from the entire Danish Academic sector launched the petition "Sexism at Danish Universities" gathering 689 signatures and more than 800 testimonies. Now academic knowledge in the field has been added and the group has launched a website and a book with resources on how to explore, understand and act against sexism.
  • 12.07.2021

CBS events under Copenhagen 2021 – #LoveSuitsEveryone møder #YouAreIncluded

CBS bidrager med sit engagement og sin forskningsekspertise til dette års internationale og imponerende store LGBT+ begivenhed, Copenhagen 2021. Eventet samler tusindvis af danske og internationale deltagere til ti begivenhedsrige dage i Malmø og København 12-22 august med fokus på både fejring, inklusion og menneskerettigheder. CBS-forskere vil være at finde mange steder i det store program - og som samfundsengageret vidensinstitution går vi naturligvis også med i en af de seks World Pride-parader, studerende og ansatte sammen.
  • 07.07.2021

Fagligt input til sommerferien? Så kan du lytte til ny podcastserie om, hvordan stereotyper om køn former mænd og kvinders karrierer (forskelligt)

CBS, Djøf og Djøf Forlag præsenterer ny, forskningsformidlende podcastserie med udgangspunkt i CBS-professor MSO, Sara Louise Muhrs bog ”Ledelse af køn”. I løbet af 6 afsnit kan du høre om kønsroller og -stereotyper og magtfordeling. Serien byder på samtaler mellem vært journalist Trine Askholm, Sara Louise Muhr og en række spændende forfattere, forskere, ledere og kulturpersonligheder, der alle har et forskelligt perspektiv på køn og ledelse.