3 gode steder at studere

Når du har brug for at komme væk hjemmefra og koncentrere dig om eksamenslæsningen, er biblioteket en oplagt destination. Hvis alle de andre har booket pladserne på Solbjerg Plads, er der alternativer.

Læsesale

Dalgas Have
Læsesal i Dalgas Have
Solbjerg Plads
Biblioteket Solbjerg Plads
Graduate House
Læsesal i Graduate House
18/01/2023

Kan du også nemmere koncentrere dig og finde motivationen til at læse, når du sidder sammen med andre studerende? Her er en guide til steder at slå sig ned med sin laptop og favnen fuld af fagbøger. 

CBS Bibliotek driver 3 læsesale på CBS Campus. Alle steder er der mulighed for at låne et 4-ugers-skab, så du ikke skal slæbe dine bøger frem og tilbage. 

 1. Solbjerg Plads i biblioteket 
  Dette er den største læsesal på campus med adgang til bogsamlinger og hjælp fra bibliotekarer.

  Der er næsten 400 læsepladser og 88 af dem er i en stillelæsesal, som ligger på 2. sal. Her skal du booke en plads, hvis du vil sidde på 1. eller 2.sal, mens det ikke er nødvendigt at booke i stuen.
  På alle etager er der lounge-møbler, hvis du foretrækker at sidde lidt mere behageligt.

  Hvis du vælger stillelæsesalen, kan du undgå småsnak, smaskelyde og larmende tastaturlyde - der skal være helt stille.

  Der er printere i computerrummet på 1. sal og mulighed for at købe kaffe m.m. i CBS Library Kiosk (du skal opdatere dit studiekort til 24/7 adgangskort i Campus Desk ude foran biblioteket for at få en pinkode).
  Åbningstider: 7.30 - 23:00.
   
 2. Dalgas Have 2.sal midtfor 
  Den andenstørste læsesal med 152 læsepladser, hvoraf de 103 ikke kan bookes, men fungerer som "først til mølle". Der er også et par loungeområder.

  Printere findes i DH.C.0.10 og i stuen foran Campus Desk. Kaffe og snack kan du købe i kantinen, hvor du udenfor åbningstid kan komme ind med studiekort/adgangskort.
  Åbningstider 7.30 - 21:00.
   
 3. Graduate House - N.V. Nyholmsvej 
  To læsesale med 48 pladser i hver. Der er sofaer, når du trænger til at sidde mere behageligt. På Graduate House lånes nøgler til skabe i Campus Desk.

  Printeren står i printrummet på 2. sal. Kaffe og snack kan du købe i kantinen, hvor du udenfor åbningstid kan komme ind med studiekort/adgangskort.
  Åbningstider: 7.30 - 19.00.
   

Læs mere om læsepladser og se hvor de er

 

Sidst opdateret: CBS Library // 18/01/2023