Nyheder


 
 • 17.01.2022

  CBS søsætter plan for ligestilling og mangfoldighed

  I år vil CBS sætte gang i implementeringen af en ny plan, også kaldet CBS’ Gender Equality Plan, for at styrke mangfoldighed, ligestilling mellem kønnene og inklusion. Planen er nu godkendt af CBS’ bestyrelse, og den rummer indsatser, som skal implementeres på alle niveauer i organisationen med hensigten om at styrke ligestillingen mellem kønnene i den akademiske verden og sikre en mere mangfoldig arbejdsstyrke for virksomhedssektoren.
 • 01.01.2022

  Følg med i CBS’ nye forskningsudgivelser / Januar

  Årets første forskningsudgivelser fra CBS undersøger en bred vifte af emner, herunder maskinlæring, de forskellige fordele og ulemper ved medarbejderejerskab, hvordan børnepasningsinfrastruktur kan sikre ligestilling, flyskatter i forhold til klimaforandringer, og sidst men ikke mindst COVID-19. Læs med her og udforsk disse emner sammen med mange andre.
 • 01.12.2021

  Følg med i CBS’ nye forskningsudgivelser / december

  Vil du vide mere om bæredygtig omstilling og ansvarlig ledelse? Er du interesseret i hvordan bæredygtige standarder opnår legitimitet? Eller har du nogensinde spekuleret over, hvorvidt CSR skal være forbundet med eller være helt uafhængig af statsstyring? I så fald bør du læse december måneds forskningsudgivelser fra CBS som undersøger disse emner sammen med mange andre.

Sider