Det sker på CBS i september 2019

Mød blandt andet forsker og forfatter Shoshana Zuboff, der holder oplæg om sin nye bog om overvågning og digital transformation. Få overblik over arrangementer på CBS i september her.

 
02/09/2019

infomoede_red.jpg

Informationsmøde: Overvejer du at søge ind på Master of Public Governance?

Onsdag 4. september 2019, 17:00-18:30, Copenhagen Business School, Dalgas Have 15 (SV089), 2000 Frederiksberg

Master of Public Governance afholder informationsmøde. Du får mulighed for at høre om uddannelsens fleksible forløb og møde repræsentanter fra studieledelsen og sekretariatet. Derudover vil der være dimittender, som vil fortælle om uddannelsens fordele og værktøjer.

Er du forhindret i at deltage, så er der også et informationsmøde d. 9. oktober 2019
Læs mere og tilmeld dig her

 

sus.jpg
 

Kom og bliv inspireret af det årlige event ’Supply Chain Leaders Forum 2019’

Onsdag 11. september 2019, 13:30-18:00, Copenhagen Business School (Ovnhallen), Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg

For tredje år i træk vil der blive identificeret 25 topledere i Supply Chain Management (processen bag producering af varer fra leverandører til forbrugeren), hvoraf den bedste Supply Chain-leder for året 2019 vil blive tildelt en pris.

Fra i år og frem vil der desuden også blive tildelt en pris til årets bedste CBS Cand.Merc.-afhandling i SCM.

Arrangementet byder herudover også på inspirerende foredrag om nye filosofier og cases fra internationale og anerkendte organisationer og talere.

Læs mere her
 

fest.jpg

Kom til festival for verdensmålene

Fredag 13. september 2019, 09:00 – 14. september 2019, 16:00, Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg 

Vær med, når festivalen for verdensmålene udfolder sig på Solbjerg Plads.

CBS inviterer oplægsholdere fra 40 forskellige organisationer ind i vores bygninger til en festival, der handler om at belyse verdensmålene og skabe mere bæredygtighed.

Det fejrer vi med en festival, der indeholder alt fra workshops og aktiviteter til debatter. Bliv inspireret til, hvordan vi sammen kan løse udfordringer med bæredygtighed i denne festival, der er åben for alle aldre.

Læs mere om eventen på Facebook eller på cbs.dk

 

off.jpg

Bliv klogere på fællesoffentligt lederskab i årets konference om offentlig ledelse

Tirsdag 17. september 2019, 09:00-13:00, Copenhagen Business School (Ovnhallen), Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg

Sammen med den nye rektor på CBS, Nikolaj Malchow-Møller, byder vi velkommen til dette års konference om offentlig ledelse i den gamle Ovnhals smukke omgivelser. I år vil der sættes fokus på fællesoffentligt lederskab.

”Fællesoffentlig ledelse er en tilgang til de fælles udfordringer i samfundet, hvor offentlige ledere aktivt bidrager med strategier og ressourcer for i fællesskab at skabe de nødvendige løsninger. Det handler om at kunne mobilisere en bred vifte af aktører, som ud over politikere, ledere og medarbejdere i den offentlige sektor også tæller civilsamfundet og private aktører,” skriver Master of Public Governance.

Vi ser frem til en dag med spændende debatter om lederskab samt interessante mini master classes ved engagerede og førende forskere fra erhvervslivet.

Læs mere om tilmelding og priser her

 

hackathon_617x347.jpg

Workshop om Responsible Management og Blockchain 2019

Tirsdag 24. september, 2019 – fredag 27. september, 2019, Copenhagen Business School (Ovnhallen), Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg

Kunne du tænke dig at blive en rollemodel indenfor blockchain-løsninger?

Kom til firedags workshop  - også kaldet Hackaton - og oplev studerende og forskere med store visioner og ideer om, hvordan vi kan bruge blockchain-teknologi i kampen om at blive mere bæredygtige.

Du vil også få muligheden for at netværke med praktiserende indenfor blockchain.

Læs mere her 

 

ent.day_.jpg

Vær med til den største start-up begivenhed for studerende

Torsdag 26. september 2019, 10:00-17:00, Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

CBS Entrepreneurial day vil i år sætte et særligt fokus på hvordan entreprenørskab kan gå hånd i hånd med FN’s mål for bæredygtig udvikling for derigennem at skabe en blomstrende business.

Du kan blandt andet høre oplæg af studerende om 25 nye start-ups samt hvordan du kan arbejde med entrepreneurskab og FN’s klimamål.

Alle er velkomne til at deltage i alle arrangementet.

Læs mere her

Se Facebook-eventen her

 

shosha.png

Grib chancen og kom med til en spændende samtale om overvågning og digitale transformationer med Shoshana Zuboff

Mandag 30. september 2019, 15:30-17:00, Copenhagen Business School (Ovnhallen), Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg
Den amerikanske forfatter og Harvard-professor Shoshana Zuboff har brugt 7 år på at nærstudere Facebook, Google og andre net-tjenester.

Resultatet af dette er den opsigtsvækkende bog ”The Age of Surveillance Capitalism”, som handler om digitale kapitalister, der gik fra at servicere brugerne til at tjene milliarder på at overvåge almindelige mennesker.

”Intensively researched, engagingly written. This is the rare book that we should trust to lead us down the long hard road of understanding," skriver New York Times Book Review eksempelvis.

Arrangementet vil byde på en forelæsning af Shoshana Zuboff, efterfulgt af en samtale mellem professor MSO Mikkel Flyverbom og Zuboff om digitale transformationer og overvågningskapitalismen.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig ventelisten her
 

singa.png

Mød CBS og alumner i Singapore og få et indblik i CBS’ nyeste forskning

Mandag 30. september 2019, 19:00-21:00, JW Marriott Singapore South Beach, Meeting Room HQ – India, 30 Beach Road, Singapore 189763

Reconnect med CBS og skab nye forbindelser med andre alumner til Alumni Meetup i Singapore
.
Arrangementet byder blandt andet på spændende taler fra dekan for uddannelse, Gregor Halff, der vil præsentere og diskutere begrebet ansvarlig ledelse, og hvordan business schools rundt om i de nordiske lande bør implementere det, som en del af undervisningen.

Lektor Helle Zinner Henriksen vil fortæller om forskellige trends i den digitale transformation, der finder sted i vores arbejdsmiljø.

Professor Jens Gammelgaard vil derefter komme ind på, hvordan beslutningsprocesser ikke nødvendigvis foregår hierarkisk, selvom organisationen gør.   

Læs mere her
 

Ph.d.-forsvar i september:

Theodor Lucian Vladasel: Embracing Heterogeneity - Essays in Entrepreneurship and Human Capital

Torsdag 5. september, 2019, 14:00-16:00, Copenhagen Business School, Kilevej 14 (Ks48), 2000 Frederiksberg

Denne ph.d.-afhandling undersøger variationer i human capital-profiler (en måde at anskue medarbejdere på, som nogle der er af stor værdi, og hvilken stiger, når man investerer i de ansatte) og organisatoriske opbygninger for at forstå effekten af familie- og miljømæssige baggrunde.

Læs mere her

Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020