Det sker på CBS i oktober

Her er et udpluk af nogle af de spændende arrangementer som foregår på CBS i oktober, som blandt andet involverer tohundredårsdagen for Søren Kierkegaard, hvordan fremtidens business schools ser ud, et indblik i Mærsk Line, Coca Cola's populære "Share a Coke With" kampagne og CBS' største event Career Fair.

27/09/2013

Kierkegaard på spil i fremtidens business uddannelse

Søren Kierkegaard har gennem generationer været en af de vigtigste filosoffer, og i anledningen af tohundredårsdagen afholder CBS en konference d. 16-18. oktober.

CBS-instituttet Ledelse, Politik og Filosofi fokuserer på at implementere filosofi i forståelsen af erhvervsliv og organisationer.
På konferencen vil omdrejningspunktet netop være hvordan filosofi og humaniora kan afdække nye forståelser af management og business.
Og hvor langt kan filosofi strække sig inden for disse sfærer?

Tid og sted:

16-18. oktober

Copenhagen Business School, Dalgas Have – DSC033

Dalgas Have 15

2000 Frederiksberg

Læs mere her

 

Hvordan ser fremtidens business schools ud?

CBS arrangerer i år Europe Annual Conference, hvor de førende business schools i Europa mødes for at udforske de nyeste tendenser inden for management uddannelser.

Blandt de deltagende vil blandt andet være Stine Bosse, CBS rektor Per Holten-Andersen og AACSB International President John J. Fernandes.

Årets konference vil særligt have fokus på udfordringer som MOOCs (Massive Open Online Courses), e-learn, nye forretningsmodeller og hvordan skolerne adresserer den økonomiske krise og dennes indvirkning. Konferencen giver således rig mulighed for at business schools kan udveksle idéer, gennemgå strategier og teknikker samt skærpe konkurrencemæssige fordele for at forme fremtidens business school.

Tid og sted:

17. oktober, 17.30- 19. oktober 13.30.

Copenhagen School Business

Solbjerg Plads 3

2000 Frederiksberg

Læs mere her

 

Maersk Line indefra: it en afgørende faktor for verdens største rederivirksomhed

I en benhård søfartsindustri hvor indtjening kan gå fra plus til minus på et splitsekund, har en organisations it-afdeling to afgørende roller: At få gnidningsfrie transaktioner med kunderne, samt at give redskaber til virksomheden, så denne kan differentiere sig fra konkurrenterne. I denne udgave af CIO Talks vil Chief Information Officer hos Maersk Line, Robin Johnson, give indblik i, hvordan han leder en global it organisation til konstant at kunne transformere og udvikle sig, så disse krav indfries. Den 29. oktober vil han således give et unikt indblik i hverdagen som CIO for it-afdelingen i verden største rederivirksomhed, Maersk Line.

Tid og sted:

29. oktober 08.00-10.00

Copenhagen Business School, Howitzvej

Howitzvej 60, 4th floor.   

2000 Frederiksberg

Læs mere her

 

Share a Coke with… CBS

“Share a Coke With” kampagnen er sandsynligvis Coca Colas mest succesfulde kampagne gennem tiderne. Kampagnen startede i 2011 i Australien, har siden bredt sig på tværs et utal af lande. Den har ikke været til at misse, og har gået sin sejrsgang verden over– specielt på sociale medier.

D. 3. oktober får CBS besøg af Charlotte van Burleigh, Country Manager, og Peter Hædersdal, Market Activation Manager, Coca Cola Danmark. Begivenheden giver et unikt indblik i en af de mest succesfulde digitale marketingskampagner fra et af verdens største brands.

Tid og sted:

3. oktober – 17.00-18.45.

Copenhagen Business School, SPs 01

Solbjerg Plads 3

2000 Frederiksberg

Læs mere her

 

Hvordan ser de studerendes fremtid ud?

Det er igen blevet tid til Career Fair på CBS. Til den halvårlige begivenhed møder studerende de største virksomheder i Danmark for at lære om arbejdslivet og muligvis få afklaring på fremtidige muligheder. De studerende kan suge viden fra virksomhederne og har samtidig mulighed for at etablere relationer med drømmevirksomheden. At flere end 1000 studerende møder op på Solbjerg Plads, taler sit tydelige sprog om Career Fairs relevans og popularitet. Den 2. oktober løber CBS’ suverænt største begivenhed således af stablen, og igen i år er interessen massiv for at få et indtryk af ’livet på den anden side’.

Tid og sted:

2. oktober, 10.00-16.00

Copenhagen Business School

Solbjerg Plads 3

2000 Frederiksberg

Læs mere her

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017