Ny prodekan styrker CBS’ efter- og videreuddannelser

CBS styrker sine efter- og videreuddannelser med ansættelsen af en prodekan. Initiativet sker som led i forberedelserne til en kommende uddannelsesreform i Danmark.

01/06/2023

Anne Reff

Anne Reff Pedersen får ansvar for at koordinere og udvikle CBS’ efter- og videreuddannelse. Foto: Anna Holte 

Det er en erfaren professor med forskningsfokus på organisationer, etnografi og innovation, der fra 1. august skal stå i spidsen for MBA, HD og masteruddannelserne på CBS. Anne Reff Pedersen fra Institut for Organisation er efter en intern ansættelsesproces valgt som ny prodekan for efter- og videreuddannelsesområdet. 

Ansættelsen sker, fordi der i samfundet er en øget efterspørgsel efter muligheder for livslang læring, siger uddannelsesdekan på CBS Anna Thomasson.

"Vi styrker efter- og uddannelsesområdet med en prodekan, fordi regeringen har en stor reform af kandidatuddannelserne på vej. Der er lagt op til, at livslang læring kommer til at fylde meget mere i arbejdslivet fremover, hvor flere – også de allerede højtuddannede – vil videreuddanne sig. Her får CBS en stor rolle, og vi forbereder os på at blive en vigtig samarbejdspartner for både arbejdsgiverne og de enkelte kursister, som ønsker at styrke deres karrieremuligheder," siger Anna Thomasson.

Visionær faglig leder

Anne Reff Pedersen er professor MSO på Institut for Organisation på CBS og forsker i organisationer og innovation med en særlig interesse for sundhedssektoren. Hun har en kandidat- og ph.d.-grad fra Roskilde Universitet. Hun har vundet 'Sage-prisen’ for bedste forskningsartikel uddelt af British Sociological Association, været medforfatter af The Oxford Handbook of Health Care Management og stået i spidsen for forskningen i Center for Public Organization, Value and Innovation (POVI) ved CBS.

Desuden har Anne Reff Pedersen tidligere været studieleder på Master of Public Governance (MPG) og Master of Health Management (MHM).

"CBS får med Anne en visionær faglig leder med stærk forskningsballast, med lang erfaring med efter- og uddannelsesområdet og et stærkt netværk. Og så har hun ikke mindst et indgående og værdifuldt kendskab til CBS, hvor hun har arbejdet siden 2001," siger Anna Thomasson.

Udvikling i dialog med aftagerne

Den ny prodekan får det overordnede faglige ansvar for alle efter- og videreuddannelserne på CBS. Det drejer sig for tiden om 18 forskellige HD-, master- og MBA-uddannelser.

En af de vigtigste opgaver bliver at udvikle og implementere nye uddannelser, uddannelsesformater og andre aktiviteter, som er i støbeskeen. Alt sammen i tæt dialog med aftagerne.

Prodekanen får også ansvaret for koordinering af CBS-initiativer på tværs af efter- og videreuddannelserne såsom blended learning og online undervisning, ligesom prodekanen skal hjælpe med at drive implementering af strategiske initiativer som CBS Lifelong Learning, CBS Leadership Centre og Nordic Nine – ni kompetencer udviklet af CBS, der skal inspirere studerende til at bidrage til at løse samfundets udfordringer med omtanke for sig selv, deres omgivelser og planeten.

Læs mere om den ny prodekan 

Læs mere om livslang læring på CBS 

Kontakt: CBS pressevagt: +45 4185 2616, press@cbs.dk

 

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 25/01/2024