CBS-studerende skal lære kinesisk i Beijing

Nyheder

Alle studerende på bacheloruddannelsen International Business in Asia på CBS kan fra det kommende studieår se frem til at skulle lære kinesisk på det anerkendte business- og sproguniversitet Beijing International Studies University.

 
04/07/2019

Beijing
Foto: Jakob Boserup

CBS slår endnu engang fast, at studier i international business ikke bare er noget, der foregår på Frederiksberg. Fra det kommende studieår skal alle studerende på bacheloruddannelsen International Business in Asia tilbringe et semester i Kina på Beijing International Studies University (BISU) for at lære kinesisk. 

- Studerende får en helt særlig fordel, fordi de lærer det vigtigste sprog i den asiatiske region. Der er altså ikke så mange i det internationale forretningsmiljø, der kan tale kinesisk, så det er meget værdifuldt, siger uddannelseschef Wilbert van der Meer fra CBS.

Bacheloruddannelsen International Business in Asia lærer studerende at håndtere de anderledes udfordringer, som virksomheder står overfor på et asiatisk marked eller i et samarbejde med asiatiske virksomheder – og nu får uddannelsen et fokus på det kinesiske sprog og kinesisk kultur gennem ophold i Kinas politiske og kulturelle centrum i Beijing.

- Man kan lære meget i København, men at være i Beijing igennem et helt semester giver ekstra indsigt og et spændende netværk, siger uddannelseschef Wilbert van der Meer.

Aftalen er lavet mellem CBS og Beijing International Studies University, som oprindeligt er oprettet for at understøtte det kinesiske diplomatkorps. Universitetet er derfor stærkt i sprogstudier og underviser kinesere i fremmedsprog som engelsk, japansk, tysk, russisk, fransk, italiensk, spansk, arabisk, koreansk – og altså også internationale studerende i kinesisk. 

- Vi har med uddannelsesaftalen gjort det muligt for alle på International Business in Asia at komme derud tidligt i studiet. Det er vigtigt, fordi vi tror på, at opholdet kommer til at sætte et stort og vigtigt aftryk på både uddannelse og karriere, siger Wilbert van der Meer og tilføjer, at de studerende skal bo på BISU's moderne campus og læse sammen med kinesiske og internationale studiekammerater.

Læs mere om uddannelsen International Business in Asia - BSc in Business, Asian Language and Culture 

Læs mere om Beijing International Studies University

For flere oplysninger kontakt uddannelsesleder Wilbert van der Meer eller Programme Manager på IBA Olivia Olesen 

 
Sidst opdateret: Communications // 31/07/2019