CBS i Copenhagen Pride Parade

Copenhagen Pride er tilbage og højdepunktet er som altid Pride Parade, i år den 20. august – kulminationen på en uges arrangementer og en proud fejring, hvor Københavns gader er tætte af mennesker, der hylder de op mod 30.000 paradedeltagere – i år med ’Frihed’ som det overordnede tema. CBS er selvfølgelig med og samler os som studerende, ansatte og CBS-venner i et fælles engagement – alle sammen i de hvide LOVE SUITS EVERYONE t-shirts. Vi glæder os til at mødes med jer derude!

Lørdag, 13 august, 2022 - 09:00 to Søndag, 21 august, 2022 - 16:00

Love suits everyone

CBS i Human Rights-programmet under Pride Week
LGBTQIA+inklusion er en fortsat opgave, hver dag – så foruden paradedeltagelsen, er CBS også med i Pridens øvrige program: CBS-forskere og studerende deler relevant viden om LBGTQIA+inklusion ved arrangementer og debatter i hele ugen op til paraden, Pride Week – eksempelvis i samarbejde med store spillere som Google, Coca Cola, Danske Bank, ISS og Mærsk:

  • 'Three cheers for Woke Capitalism’: Tirsdag den 16. August kl. 15.00-15.45 I Debat Teltet i Indre By. Med os online er professor Carl Rhodes, forfatter til Woke Capitalism. Eventet livestreames. Læs mere om eventet på Facebook her.
  • ’Creating Pride without Pinkwashing’: Onsdag den 17 august kl. 19.30-20.30 i Vartov i Indre By.  Læs mere om eventet på Facebook her.
  • ’Workplace Inclusion’-event: Fredag den 19. august kl. 8.30-11.00 i Danske Bank auditoriet, CBS, Solbjerg Plads, Frederiksberg. Dette arrangement henvender sig til ’business professionals og til deltagere med akadmisk interesse for emnet. Læs mere om eventet her.

Hvordan kommer du med?

  • Du kan skrive dig op til mere nyt om Copenhagen Business School’s deltagelse i både arrangementer og Copenhagen Pride Parade her
  • Som CBS’er kan du tilmelde dig til paraden på Facebook her.
  • Se det fulde program og føl Copenhagen Pride 2022 her

Vi glæder os til at diskutere og fejre sammen i Pride-ugen!

#LoveSuitsEveryone
@cbs.cph
 
På Copenhagen Business School stræber vi efter at gøre vores studie- og arbejdsmiljø mere inkluderende, med plads til forskellighed – dagligt, og eksempelvis igennem vores forskning og undervisning. Copenhagen Pride er for os en anledning til at bidrage med transformativ viden og uddannelse; en del af vores samfundsansvar som offentligt universitet.

 

Copenhagen Pride

 

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 11/07/2023