Strategisk it-udlicitering

Undersøgelse efter undersøgelse viser, at mange organisationer har betydelige problemer med at realisere de forventede fordele, når de udliciterer it-aktiviteter. Ny bog om værktøjer til at maksimere udbyttet af it-liciteringen.

08/10/2003

Undersøgelse efter undersøgelse viser, at mange organisationer har betydelige problemer med at realisere de forventede fordele, når de udliciterer it-aktiviteter. Ph.d.-studerende Mikkel Lucas Overby (Institut for Informatik), lektor Volker Mahnke og ph.d.-studerende Jan Vang netop udgivet en bog om de værktøjer, man kan benytte sig af for at maksimere udbyttet af it-liciteringen. "Der er mange komplikationer og faldgruber forbundet med it-udlicitering og organisationerne mangler ofte værktøjerne til at undgå dem. Bogen fremhæver og gennemgår de væsentligste perspektiver på it-outsourcing og guider læseren gennem de mest kritiske faldgruber", siger forfatterne.

Bogen

Stategisk IT-udlicitering henvender sig til ledere både inden for det offentlige system og i det private erhvervsliv med praktisk interesse for it-udlicitering.

Sidst opdateret: Communications // 10/10/2004