Forelæsning om klimaforandringer med Jesper Theilgaard


Torsdag, 14 februar, 2019 - 16:00 to 18:00

Meteorolog Jesper Theilgaard forelæser d. 14. februar på CBS om klimaforandringer og nødvendigheden af kollektiv organisering. Forelæsningen er baseret på Theilgaards ekspertise som meteorolog og motiveret af en bekymring over forholdet mellem de dramatiske klimaforandringer, som kloden og dens beboere står overfor, og manglen på effektive kollektive organiseringer som svar.

 

Hvordan forholder man sig til dommedagsprofetierne, alarmismen og de modsatrettede informationer og holdninger, der cirkulerer i offentligheden?

Hvad er årsagerne til klimaforandringer, hvad består forandringerne i, hvad er implikationerne? Hvad kan man egentlig stille op?

 

Forelæsningen forklarer problemet og peger i retning af de handlemuligheder, der forelægger nu. Især står en ting klart: kollektive, politiske og målrettede løsninger er nødvendige. Det er ikke tilstrækkeligt at lade den personlige indsats og markedskræfterne gøre arbejdet. Der skal mere til.

 

Forelæsningen er kun for CBS studerende. 


Adgang er gratis.


Læs mere om arrangementet her 

 

Tilmelding 

 

Program 

 

16:00: Forelæsning ved Jesper Theilgaard 

 

17:00: Pause

17:10: Workshops (mere information kommer)

 

18:00: Tak for i dag 

 

Forelæsningen er arrangeret af ph.d.-stipendiat Thomas Burø fra Institut for Organisation + studerende. Det foregår på Dalgas Have 15, lokale DSC033

Sidst opdateret: Communications // 08/10/2019