Invitation til åbning af Erhvervsjuridisk Retshjælp

I samarbejde med studenterorganisationen Foreningen af Erhvervsjurister (FEJ) åbner studerende fra erhvervsjurastudiet på CBS Erhvervsjuridisk Retshjælp for iværksættere og mindre virksomheder. Rådgivningen vil som udgangspunkt ske fra Retten på Frederiksberg.

Torsdag, 13 september, 2018 - 17:00 to 18:00

13sept18

Formålet med Erhvervsjuridisk Retshjælp er at tilbyde gratis juridisk rådgivning inden for erhvervsretten til iværksættere og mindre erhvervsdrivende virksomheder. Retshjælpen ydes i form af generel rådgivning, men ikke konkret sagsbehandling.

Erhvervsjuridisk Retshjælp består af erhvervsjurastuderende fra CBS, der frivilligt og ulønnet yder juridisk bistand, som enten retshjælper eller retshjælpsleder. Retshjælpere og retshjælpsledere skal som minimum have færdiggjort bacheloruddannelsen HA(jur). Retshjælpen kan trække på et antal frivillige jurister, der enten er eksterne undervisere eller forskere på CBS LAW.

Erhvervsjuridisk Retshjælp er en forening, hvor bestyrelsen udgøres af tre medlemmer af FEJ, to eksterne juridiske undervisere og en medarbejder på CBS LAW.

Etableringen af Erhvervsjuridisk Retshjælp ligger i tråd med CBS’ strategi, som bl.a. går ud på at fremme iværksætteri og CBS’ School of Entrepreneurship, som hjælper med at starte virksomheder for studerende, forskere og erhvervslivet.
 
Program
17.00 - 17.10:
Velkomst, retspræsident Christian Lundblad, Retten på Frederiksberg og advokat Gunvor Sundgaard Happe
17.10 - 17.25:
Åbningstale, rektor Per Holten Andersen, CBS
17.25 - 17.35:
Iværksættere og erhvervsjurister, stud. cand.merc.jur. og retshjælpsleder Christina Haaning, CBS
17.35 - 18.00:
Reception
 

Tilmelding ikke nødvendig.

Arrangør: Erhvervsjuridisk Retshjælp og CBS LAW
Kontaktperson: Professor Peter Arnt Nielsen, CBS LAW, pan.law@cbs.dk

Sted: Retten på Frederiksberg i Den Gamle Retsbygning, advokatværelserne
Adresse: Retten på Frederiksberg, Howitzvej 32, 2000 Frederiksberg

Sidst opdateret: CBS LAW // 03/09/2018