Det sker på CBS i april

CBS lukker dørene op for ’big data’-eksperter og direktøren, der skal sørge for digital velfærd i Danmark. Læs mere om månedens events.

03/04/2014

Af Matilde Hørmand-Pallesen

Ind i big-data strømmen – og ud igen?
Der er et stigende fokus på ’big data’ i virksomheder, medierne og blandt beslutningstagere. Edward Snowdens afsløringer af NSA’s overvågningsprogram er blot seneste eksempel på at big data kan få konsekvenser. På seminaret ”Ind i big-data strømmen – og ud igen?” vil eksperter fra CBS’ Big Data Forum berøre, hvordan man navigerer i den datastrøm, som big data skaber. Blandt eksperterne er Pernille Tranberg, journalist og forfatter til en række bøger om internettet, data og privatliv, adjunkt ved Aalborg Universitet, Anders Koed Madsen og lektor ved CBS Mikkel Flyverbom.
Læs mere om big data-seminaret her.

Tid og sted:
25. april 2014 klokken 08:30 til 10:00
Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg, lokale SP208 (2. sal)

Direktøren for digitalt velfærd
I slutningen af 2015 skal 80 pct. af al skriftlig kommunikation med det offentlige gøres elektronisk. Den større elektroniske modernisering af den danske velfærdsstat står direktør i Digitaliseringsstyrelsen Lars Frelle-Petersen i spidsen for. Mød ham, når han til månedens CIO Talk fortæller om sine erfaringer med at implementere ambitiøse visioner.
Læs mere om CIO Talks her.

Tid og sted:
Tuesday, April 8, 2014 - 08:00 to 10:00
Howitzvej 60, 2000 Frederiksberg

Nyeste forskning om sundhedssektoren
CBS er vært for en todages konference “When health policy meets everyday practices”. Deltagere bredt repræsenteret internationalt vil præsentere deres nyeste forskning om organisationsadfærd i sundhedssektoren med temaer som lederskab og medarbejdermotivation som omdrejningspunkt.
Læs mere om konferencen her.

Tid og sted:
23.-25. april 2014 klokken hele dagen
Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg

Bud på forandring efter finanskrisen
Efter finanskrisen er der behov for en forandring inden for forvaltningen af økonomi, men hvilken forandring? Det spørgsmål vil politikere og forskere komme med deres bud på under symposiet ”Questioning Finance After the Crisis”. Blandt paneldeltagerne er erhvervsordfører Benny Engelbrecht (S), EU-ordfører Lisbeth Bech Poulsen (SF), professor Photis Lysandraou fra City University London og to professorer fra CBS.
Læs mere om symposiet her.

Tid og sted:
April 9, 2014 - 15:00 to 17:00
Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg, Auditorium Ks54, ground floor

 

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017