Markeds- og brancheinformation fra Eksportrådet

Markedsforhold og sektoranalyser for en lang række lande.

Markeds- og brancheinformation fra Eksportrådet

Markedsforhold og sektoranalyser for en lang række lande.

Indhold på Eksportrådets hjemmeside

Der er adgang til alle publikationer, der udgives af Eksportrådet. Hvis man opretter sig som bruger, er de fleste publikationer gratis at downloade.

Du kan finde markedsinformation fra omkring 60 lande samt i tilknytning hertil brancherelaterede artikler og nyheder. Adgang til publikationer som datterselskabslister, sektoranalyser (brancheanalyser), nyhedsbreve m.m.  

Markedsinformation

Adgang til markedsinformationer fra omkring 60 af de lande, der udgør Danmarks primære eksportmarkeder. Her findes der oplysninger om markedsforholdene og markedsmulighederne i de enkelte lande samt datterselskabslister.

I tilknytning til landeprofilerne er der adgang til brancherelaterede artikler (sektoranalyser) og nyheder. Brancherne er inddelt i 7 kategorier: arkitektur, byggeri- og anlæg; fødevarer og landbrug; maskiner og underleverancer; IT, kommunikation og elektronik; energi og miljø; møbler, mode og design samt sundhed.

Nyheder og publikationer

Under dette menupunkt finder du Eksportrådets øvrige magasiner som, Exportfokus, Focus Denmark og Verden Venter.

Ligeledes adgang til en lang række informationer som f.eks. eksportal, oplysninger om told- og handelsbarrierer og adresser på Eksportrådets kontorer i udlandet. Dette ses under menupunktet Markeder.

 

Fakta om Eksportrådets hjemmeside

Leverandør Udenrigsministeriet / Eksportrådet

 

Sidst opdateret: CBS Library // 11/04/2024