Eliteforsk rejsestipendium kandidat 2018 (Eliteforsk 2018)

Abstract:

Som led i at skabe et stærkt international samarbejde har Jannick planlagt et længerevarende forskningsophold (3-6 mdr.) ved Macquarie Univeristy i Sydney, Australien. Udlandsopholdet er allerede bekræftet af Professor Alison Pullen og mangler således blot finansiering.
Alison Pullen er Professor of Management and Organisation Studies og ekspert indenfor centrale områder af Jannicks ph.d. såsom queer studies, feminisme, aktivisme og alternativ organisering. Opholdet finder sted i sommerhalvåret 2018 i forbindelse med ’10th Biennial International Interdisciplinary Conference’ for det akademiske tidsskrift ’Gender, Work and Organization’, hvor Alison Pullen er chefredaktør. Konferencen afholdes i 2018 på Macquarie University med Alison Pullen som arrangør. Her er Jannick –sammen med professor Nick Rumens, University of Portsmouth, UK og Dr Anna Einarsdóttir, University of York, UK – co-chair på sit eget forskningsspor om samt idsproblematikker vedrørende mangfoldighed, inklusion og (u)ligestilling, hvor han også selv skal præsentere på baggrund af sin egen forskning.

Type:

Public (National)