Innovativt forskningsmiljø

– CBS i front

16/11/2007

CBS i front

Et af de mest innovative forskningsmiljøer i Europa. Sådan præsenteres Center for Strategi og Globalisering (SMG) i det kommende nummer af tidsskriftet European Management Review.

Historien om SMG

European Management Review laver for øjeblikket en serie om de mest innovative miljøer for ledelsesforskning i Europa. I det kommende nummer af tidsskriftet portrætteres SMG, som det tredje miljø i serien. Det sker under titlen "Knowledge governance in a dynamic global context.”

Professor og centerleder Nicolai J. Foss fortæller i tidsskriftet historien om SMG. Han lægger vægt på, hvordan fremvæksten af SMG skal ses i sammenhæng med CBS’ generelle oprustning på forskningsfronten igennem det seneste årti, og på den unikke kontekst som CBS udgør. Foss forklarer, hvordan SMG hviler på en strategi med to ben: For det første vil centret være helt i front når det handler om publicering i de bedste tidsskrifter. For det andet skal det ske gennem en stærk betoning af originale perspektiver.

Således har SMG fået international opmærksomhed for ”knowledge governance”-perspektivet og for anvendelsen af dette i strategisk ledelse og international ledelse.

Førende forskningscenter i strategisk og international ledelse

Forskerne på Center for Strategi og Globalisering forsker i virksomhedernes strategiske adfærd i en tiltagende globaliseret verden. Centerets ambition er at udvikle sig til at blive Nordeuropas førende forskningscenter inden for strategisk og international ledelse.

Sidst opdateret: Communications // 16/11/2007