Forskningsdekan optaget i Videnskabernes Selskab

CBS' forskningsdekan, Alan Irwin, er optaget i Videnskabernes Selskab. Det er ikke kun en invitation til at arbejde med forskningens fremme, det er også en stor anerkendelse.

15/05/2013

Fremtrædende og engagerede forskere fra alle forskningsområder i Danmark inviteres med til bordet i Videnskabernes Selskab. Nu er forskningsdekan på CBS og professor fra Institut for Organisation Alan Irwin blevet en del af Videnskabernes Selskab. Selskabet arbejder på at styrke vilkårene for videnskab. Alan Irwin har lavet et stort stykke forskningsarbejde, der både har gjort verden klogere og styrket forskningsmiljøerne på tværs af Europa. Sidste år blev også David Lando, der er professor i finansiering ved CBS, inkluderet i det fine selskab.

 

Samlingssted for forskning

Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab arbejder for at styrke videnskabens stilling og for at fremme tværvidenskabelighed. Selskabet fungerer som et mødested for fremtrædende forskere fra alle områder af grundvidenskabelig forskning fra hele landet. Selskabet afholder arrangementer og udgiver publikationer, som deler og diskuterer forskning. Videnskabernes Selskab begrænser sig ikke til Danmark, men har samarbejder verden over. Selskabet arrangerer også hvert forår et Forskningspolitisk Årsmøde, hvor Selskabets medlemmer og eksterne eksperter inviteres til at diskutere et aktuelt tema inden for forskerverdenen.
 

 

Sidst opdateret: Communications // 25/01/2024