Orbis Crossborder Investment (Ophører 1. marts 2024)

Orbis Crossborder Investment har fokus på globaliseringen via virksomhedernes projekter og virksomhedshandler. Der er data om både børsnoterede og private virksomheder.

Orbis Crossborder Investment (Ophører 1. marts 2024)

Orbis Crossborder Investment har fokus på globaliseringen via virksomhedernes projekter og virksomhedshandler. Der er data om både børsnoterede og private virksomheder.

INDHOLD I Orbis Crossborder Investment

Orbis Crossborder Investment undersøger globaliseringen via projekter og virksomhedshandler. Der er data om både børsnoterede og private virksomheder. Databasen opdateres dagligt og overvåger projekter og virksomhedshandler/fusioner, som enten er annoncerede, afsluttede eller annullerede/tilbagekaldte.

Indholdet falder i to dele

  1. Greenfield FDI-projekter – såsom en virksomhed, der etablerer (eller udvider) en fysisk tilstedeværelse på et udenlandsk marked. Projekter, der spores, kunne være åbning, udvidelse, lokalisering og flytning af datacentre, salgskontorer, shared service-centre, hovedkvarterer, distributionscentre og forsknings- og udviklingscentre
     
  2. Grænseoverskridende M&A-handler – defineret som at have mere end 10 % udenlandsk ejerskab og inklusive opkøb, fusioner, spaltninger, joint ventures og minoritetsandele.
Tips fra bibliotekaren 

Der er indbygget en omfattende hjælpefunktion i databasen (klik ? i øverste højre hjørne), hvor du kan finde vejledning i, hvordan du søger efter og eksporterer data. Du kan også finde en beskrivelse af de kilder, der bruges til at indsamle data samt en meget nyttig ordliste.

Hvis du kun leder efter M&A-data, tilbyder CBS Bibliotek adgang til flere databaser med mere dybdegående M&A-indhold. En af databaserne er Zephyr, der har samme udbyder som Orbis Crossborder Investment.

I Libguiden Company Information kan du finde mere information om M&A-kilder på biblioteket.

Du kan eksportere data til Excel.

Orbis Crossborder Investment Facts

Indhold Mere end 120.000 projekter, 100.000 M&A-handler, 101.000 virksomheder og 44.000 virksomheder kun med projekter
Geografisk dækning Global
Leverandør Bureau van Dijk (en Moody's Analytics virksomhed)

 

Sidst opdateret: CBS Library // 19/06/2024