• 24.05.2017

CBS-professor skal fremtidssikre Danmarks havne

Ca. 3/4 af Danmarks udenrigshandel går gennem danske havne. Professor Peter Maskell er ny formand for et ekspertudvalg, der skal analysere fundamentet for erhvervslivet i havnene.
  • 23.05.2017

Tocifret millionbeløb går til CBS-forskning

Fintech, adfærdsøkonomi, crowdsourcing og entreprenørskab er emnerne for de fire forskningsprojekter, der har modtaget støtte fra Det Frie Forskningsråd. Den samlede bevilling er på 12,2 millioner kr.
  • 17.05.2017

CBS søger mentorer til relanceret Career Academy

CBS søger motiverede mentorer til CBS Career Academy, et karriereudviklingsprogram for 1. års kandidatstuderende. Interesseret i at give noget af din viden og erfaring videre til den næste generation? Læs mere på www.cbs.dk/mentor.
  • 16.05.2017

Ny universitetsavis: CBS WIRE åbner i dag

Fra i dag får du adgang til de bedste historier om livet på CBS, når det nye uafhængige medie CBS WIRE åbner. Følg mediet på www, Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter og YouTube.
  • 08.05.2017

CBS er videnpartner ved OECD Forum

Danmark har formandskabet ved årets OECD-topmøde i juni, hvor CBS deltager som OECD Forum Knowledge Partner. Temaet for årets ministertopmøde er Making Globalisation Work – Better Lives for All
  • 05.05.2017

CBS-professor skal lede os sikkert igennem disruption

Regeringen har nedsat et disruptionsråd, der skal sikre, at Danmark kommer på forkant med den teknologiske udvikling. Få her et kig ind i de tanker professor Jan Damsgaard vil præsentere for rådet, når han som nyudnævnt medlem får taletid ved bordet.
  • 01.05.2017

Det sker på CBS i maj

CBS inviterer i maj til en række arrangementer. Mød en modehistoriker, få værktøjerne til at bruge sociale medier i sundhedskommunikation eller hør om forskningens bidrag til at nedbringe sygefravær.
  • 01.05.2017

CBS i 2016: Ekstraordinært mange kandidater blev uddannet

Årsrapporten for 2016 er nu publiceret. Året blev præget af historisk mange færdiguddannede kandidater, og CBS’ reviderede strategi blev færdiggjort for at styrke positionen som et bredt, tværfagligt erhvervsuniversitet.