Nyheder


 
 • 07.07.2017

  Millionbevilling til CBS’ forskning i ledelse

  Kan en app, der hvisker vise ord til lederen fra mobilen i lommen, give virksomheder bedre ledelse? Industriens Fond har samlet bevilliget godt 13 mio.kr. til tre projekter, der skal styrke ledere i Danmark.
 • 04.07.2017

  Det sker på CBS i juli

  For de fleste er juli måned lig med sommerferie. Du har dog stadig mulighed for at deltage i spændende arrangementer på CBS. Hvilke sammenhænge er der mellem økonomi og religion? Hvordan ser filantropi ud i fremtiden? Dette er blot to af de spørgsmål, som diskuteres på CBS i juli.
 • 23.06.2017

  På Roskilde Festival i forskningens tegn

  Hvordan føler gæsterne sig tilpas, mens de bruger festivalen? Og hvordan kan svarene bruges til time for time at give bedre oplevelser? Kan man forudsige, hvor mange burgere der bliver spist de næste timer, så der altid er forsyninger nok og du kan få din favoritmad? Har du været frivillig på Roskilde – er du så en Bart, som bare skal have armbåndet og lave minimalt med arbejde eller er du en Marge? Det er nogle af tingene CBS-forskere undersøger ved hjælp af big data på Roskilde Festival.
 • 21.06.2017

  Lej et værelse ud til en udvekslingsstuderende

  Hvert år modtager Copenhagen Business School udvekslingsstuderende fra hele verden, som har brug for et sted at bo under deres ophold. Du har en unik mulighed for at hjælpe en studerende og udvide din horisont ved at leje et værelse ud.
 • 12.06.2017

  Studerende bliver anerkendt med rejselegat

  Seks CBS-studerende blev for nyligt anerkendt af CBS for deres talent og ildsjæl med Finn Junge-Jensen-legatet. Fælles for de seks legatmodtagere er, at de udover at have et gennemgående internationalt udsyn gerne yder en ekstra indsats – og det er værd at anerkende og fejre.
 • 06.06.2017

  Her finder du CBS på Folkemødet 2017

  Når Folkemødet samler landets beslutningstagere på Bornholm, deltager CBS i over 20 debatter. De handler om alt fra grøn energiproduktion, frivilligt arbejde, begrebet robusthed til bankernes fremtid og robotter. Få her et overblik.
 • 02.06.2017

  Briternes valg – find en ekspert

  8. juni stemmer briterne om, hvem der skal lede Storbritannien. Få et overblik over hvilke CBS-forskere, der kan sætte valget i perspektiv.

Sider