Nyheder


 
 • 27.02.2017

  CBS-forsker publicerer i ikonisk tidsskrift

  Professor Majken Schultz har som den første forsker ansat ved CBS fået publiceret forskning i det måske mest prestigefyldte og ikoniske tidsskrift på organisations- og ledelsesområdet, Administrative Science Quarterly. Hun har undersøgt Carlsbergs brug af sin historie.
 • 24.02.2017

  Ph.d.-studerende får EliteForsk-stipendier til rejser

  20 dygtige ph.d.-studerende har modtaget EliteForsk-rejsestipendier på 200.000 kroner. Adrián L. Mérida og Tina Müller fra CBS er blandt de studerende, der med stipendier kan rejse ud i verden og dygtiggøre sig i nogle af verdens bedste forskningsmiljøer.
 • 20.02.2017

  Kunsten og Louisiana rykker ind på CBS

  CBS åbner et nyt digitalt udstillingssted og viser i samarbejde med museet Louisiana dansk og udenlandsk videokunst. Mens åbningen af udstillingsstedet er et led i en strategi, hvor CBS vil åbne dørene for kunst i både undervisningen og studiemiljøet, er initiativtageren til det konkrete projekt en CBS-studerende.
 • 10.02.2017

  Ny uddannelse om Danmarks vigtigste eksportmarkeder

  Bacheloruddannelsen i Europæisk Business er et godt sted at begynde for dig, der vil arbejde med danske virksomheder i Europa. Omkring 70 procent af dansk erhvervslivs eksport sker til Europa, og det er også her, mange danske virksomheder har deres vigtigste samarbejdspartnere.
 • 01.02.2017

  Det sker på CBS i februar

  I februar holder CBS åbent hus. Der er arrangementer om bachelor- og kandidatuddannelser for både danske og internationale studerende.
 • 11.01.2017

  Billedkunstens økonomi skal undersøges

  Der er mangel på viden om billedkunstnernes levevilkår. I et nyt projekt skal CBS-forskere derfor undersøge billedkunsten som erhverv og de økonomiske forhold for kunstnerne.
 • 10.01.2017

  Jubilæumsåret på CBS er begyndt

  Fejringen gennem hele Copenhagen Business Schools 100-års jubilæum i 2017 bliver både festlig og faglig. Jubilæumshjemmesiden giver et overblik over alle konferencer, initiativer og fester.

Sider