For pressen

Se seneste nyheder, kommende arrangementer og relevante links for pressen

Pressefotos

Find pressefotos fra CBS' studieliv og campus på Frederiksberg i Hovedstaden. Fotos kan frit bruges i danske og internationale medier. Hvis du ønsker at filme eller fotografere på campus, kan du finde informationer her.

Læs mere her

Det sker på CBS i december

CBS i december

Mød den bedste forsker i entreprenørskab. Kom med bag facaden ved juridiske konsultationer mellem danske og kinesiske topembedsfolk, og hør hvordan to forskningsgrene kombineres på en ny måde og hvilke problemstillinger, det giver. Det er nogle af de aktiviteter, der sker på CBS i december. Se events i december

 

Pressekontakt

På jagt efter en forsker eller en kommentar fra CBS? Prøv experts@cbs. Presseansvarlig journalist Mikael Koldby kan hjælpe med en kommentar fra ledelsen.
Kontaktpersoner

Seneste CBS-nyheder

CBS sender flere gange ugentligt nyheder ud om forskning, uddannelse, initiativer og synspunkter fra ledelsen. Få et overblik over de seneste nyheder her.

Læs nyhederne

Tilmeld dig nyhedsbrevet

CBS i pressen

CBS' forskere og ledelse bliver mange gange dagligt citeret i dagblade, tv, radio og netmedier. Her får du et overblik over de seneste danske nyheder, hvor CBS spiller en rolle.

Læs mere