Prisuddeling

FUHU Formidlingspriser og Undervisningspriser blev uddelt ved årsfesten

17/03/2006

Ved CBS’ årsfest den 17. marts 2006 var der traditionen tro uddeling af FUHU’s Undervisningspriser samt FUHU's Formidlingspriser og den nyetablerede pris CBS Undervisningspris

FUHU’s Undervisningspriser

Undervisningspriserne gik til Dana Minbaeva og Morten Bennedsen.

Dana Minbaeva fik prisen for sit store arbejde med udviklingen af et nyt undervisningskoncept på cand.merc.int. i fagene Intercultural Management Theory and Practise og Intercultural Management in Action.

Uddybende begrundelse

Morten Bennedsen fik prisen for sit store arbejde med udviklingen af et nyt undervisningskoncept for faget Firm Theory and Corporate Governance på cand. merc. linien Applied Economics and Finance.

Uddybende begrundelse

FUHU Formidlingsprisen

FUHU Formidlingsprisens formål er at sikre et fortsat fokus på formidling samt at belønne og stimulere CBS-forskere til at fortsætte ad det positive spor, CBS har lagt på formidlingsfronten. Formidlingspriserne gik til Adjunkt Steen Andersen og Professor Torben Pedersen.

Om Steen Andersen lyder det: "hans ph.d. forsvar i november 2005 var kulminationen på en vedvarende og markant forskningsformidling, som har kendetegnet Steen Andersen , siden hans ansættelse som ph..d. studerende".

Uddybende begrundelse

Om Torben Pedersen hedder det:"han har gennem de senere år markeret sig klart, når det gælder forskningsformidling om specielt danske virksomheders rolle i globaliseringen".  

Uddybende begrundelse

CBS Undervisningspriser

Det var første gang CBS' Undervisningspris blev uddelt og de gik til Ken L. Bechmann og Edward Ashbee.

Ken L. Bechmann fik prisen for sit store arbejde med udviklingen af og undervisningen i finansieringsfag på cand. merc. og HD-studiet.

Uddybende begrundelse

Edward Ashbee fik prisen for sit store arbejde med udviklingen af og undervisningen i fag på BA og cand. ling. merc.

Uddybende begrundelse

Sidst opdateret: Communications // 27/03/2006