Center for Ejerledede Virksomheder

Center for Ejerledede Virksomheder udvikler forskningsbaseret viden og værktøjer til langsigtsplanlægning og udvikling i ejerledede virksomheder.

Planlæg din virksomheds fremtid i dag med CEVs nye online værktøj Ejerstrategi-kortet
Billede til forsidekarussel
Download vores nye brochure til Ejerstrategi-kortet her
es-k_brochure_pix_side_1.jpg
Niels Westergård-Nielsen aktuel med ny kronik i Berlingske
NW 3
CEVs Niels Westergård-Nielsen bag ny kronik i Børsen
CEVs nytårsnyhedsbrev - tilbageblik på 2016 og et kig på 2017s højdepunkter
Porcelænshaven_img_lille
CEV udgiver 3. forskningsrapport
forsideslider.png

Center for ejerledede virksomheder (CEV) er grundlagt den 1. maj 2014 med en bevilling fra Industriens Fond og bygger på et tæt samarbejde mellem Insead og Copenhagen Business School

CEV bidrager med vidensopbygning, dialogværktøjer og uddannelsesaktiviteter til at styrke langsigtsplanlægning og udvikling i ejerledede virksomheder.

Vidensopbygningen omfatter blandt andet forskning inden for ejerskabs- og ledelsesstrukturer, ejerafklaring, økonomiske effekter af virksomhedsoverdragelser og casestudier af ejerskiftemodeller.

Udvikling og formidling af dialogværktøjer foregår i samarbejde mellem forskere og erhvervsliv med henblik på at udvikle såvel forskningsbaserede som anvendelsesorienterede værktøjer.

Centret indgår i udvikling af uddannelsesaktiviteter omkring langsigtet planlægning og virksomhedsoverdragelser i ejerledede virksomheder målrettet ejerledere og disses rådgivere.

CEV bygger på et samarbejde mellem internationale forskere inden for økonomi, finansiering, revision, ledelse og erhvervspsykologi samt erhvervslivet, herunder særligt ejerledere og revisorer.

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 27/03/2017