CBS forskningsprofil

CBS' forskningsprofil dækker et bredt fagligt område inden for samfundsvidenskab og humaniora. Den faglige bredde afspejler et samfundsmæssigt behov for også at kunne anskue forretningsmæssige problemstillinger i en bredere social, politisk og kulturel kontekst og den faglige bredde er en forudsætning for at CBS kan understøtte CBS’ brede uddannelsesportefølje med forskningsbaseret uddannelse.

 

CBS ønsker med sin unikke mangfoldighed at være et af de førende universiteter i verden med både forskning og undervisning i verdensklasse inden for de klassiske ledelsesfag (inkl. finansiering, økonomi, regnskab, produktion, markedsføring, strategisk ledelse og organisation) og fag, der placerer 'business' i en bredere social, politisk og kulturel kontekst.

Mangfoldighed, kreativitet og innovation

CBS har et særligt ansvar for at videreformidle viden og nye ideer til virksomheder og organisationer, til fremtidens virksomhedsledere og til samfundet generelt. Med forankring i nordeuropæisk baggrund og historie ønsker CBS at spille en afgørende rolle i debatten om innovative og dynamiske forretningsmodeller, bæredygtige organisationsformer og økonomiske strukturer samt om ansvarlig ledelse og lederskab.

Iværksætterånd og innovation er afgørende faktorer for at skabe et dynamisk samfund og dermed forøget velfærd. CBS vil understøtte iværksætterånden på vores universitet ved at opmuntre til nye ideer og ved at være åbne over for nye initiativer og nye muligheder.

Dekansekretariatet for Forskning

Dekansekretariatet for forskning, med forskningsdekan Peter Møllgaard i spidsen, er ansvarlig for CBS's forskningsprofil.

Sidst opdateret: Dean's Office, Research // 07/11/2016

Dekansekretariatet for Forskning

Forskningsdekan Peter Møllgaard er ansvarlig for CBS's forskningsprofil.

Dekansekretariatet for forskning består af tre teams, der inden for hver deres område udgør den daglige support til Forskningsdekanen og sikrer støtte til forskningsområdet på CBS som helhed.