• 14.08.2017

Det udgiver CBS Forskere

Er du interesseret i at finde ud af, hvad dine undervisere forsker i? Eller har du brug for inspiration til din hovedopgave? Eller er du på udkig efter en vejleder? Så kan du prøve at søge i CBS’ forskningsdatabaser.
  • 30.07.2017

Kommunikation i organisationer

CBS Bibliotek giver adgang til mange forskellige opslagsværker. Et af de nyeste i kurven er the International Encyclopedia of Organizational Communication, som er et super godt opslagsværk, hvis du vil vide mere om virksomhedskommunikation.
  • 20.06.2017

Summer University og CBS Bibliotek

Pensumlitteratur, artikler og læsepladser. Biblioteket på CBS tilbyder en lang række services til dig, som har valgt at tage på Summer University på CBS.
  • 07.06.2017

Valg i Storbritannien

Følg med i den internationale dækning af det britiske valg i CBS Biblioteks avisdatabaser.
  • 23.05.2017

4 nyttige studieredskaber

Få et overblik over nogle af de nyttige studieredskaber CBS Bibliotek stiller til rådighed.