• 21.06.2017

Anbefalet sommerlæsning 2017

For mange af os er sommerferien tiden, hvor man endelig får tid til at læse bøger. Derfor har CBS Alumni endnu en gang bedt tre fremtrædende CBS-forskere foreslå lidt faglig sommerlæsning. Læs her, hvad CBS' forskningsdekan Peter Møllgaard, professor i finansiering Davis Lando og professor og studieleder Christina Tvarnø anbefaler.
  • 20.06.2017

CBS Business Connect konference om Ledelse af entreprenørskab

Alumnerne er en af CBS’ vigtigste kontaktflader til erhvervslivet og vores helt centrale gruppe samarbejdspartnere, når det handler om at engagere eksterne undervisere, gæsteforelæsere, mentorer og medlemmer af aftagerpaneler. Derfor står de også højt på listen af indbudte til de første CBS Business Connect paneldebatter den 6. september.
  • 17.05.2017

CBS søger mentorer til relanceret Career Academy

CBS søger motiverede mentorer til CBS Career Academy, et karriereudviklingsprogram for 1. års kandidatstuderende. Interesseret i at give noget af din viden og erfaring videre til den næste generation? Læs mere på www.cbs.dk/mentor.
  • 01.05.2017

Hvert tredje unge toptalent var igen i år CBS-alumne

CBS var – i anledning af 100 års jubilæet – vært for Berlingske Business’ Talent 100 2017 konference, så torsdag eftermiddag den 27. april var Ovnhallen i Porcelænshaven fyldt med 100 stolte talenter og deres pårørende samt arrangører fra både Berlingske og CBS. Dagens budskab: med stort talent følger stort ansvar.

Innovativ begyndelse på CBS’ nye Roundtable-koncept

Hvad kan man få ud af at sætte 16 erfarne praktikere – erhvervsledere fra relevante funktioner i forskellige brancher – sammen med 16 CBS-forskere inden for et givet forskningsfelt og bede dem diskutere et relevant og aktuelt emne i nogle timer? Det gjorde CBS sine første erfaringer med tirsdag den 21. marts, da det eksklusive CBS Roundtable-koncept blev lanceret.

Med egne ord: Else Torp, sopran og ensemble manager

Musikken er en grundlæggende del af vores menneskeliv og en vigtig del af vores kulturelle sammenhængskraft. Den har ikke bare styret Else Torps karriere, men hendes liv. Og SPRØK-uddannelsen gav hende den helt rigtige værktøjskasse til at opdage verdenen og gå til dens problemer med åbent sind.
  • 01.05.2017

Når et studenterinitiativ bliver hjertebarn for livet

Cand.merc.(it.) fra CBS Christian Refshauge har leveret et nærmest monumentalt studenter- og alumne-engagement over de seneste 4 år. Fra 1. maj går han på delvis orlov fra sit arbejde for at komme i studenterhus med Student & Innovation House på CBS – og så er han ikke engang den eneste alumne, der har viet sig til at føre studenterinitiativet helt i mål.
  • 01.05.2017

Kom og se CBS’ mest ambitiøse studenterprojekt

Student & Innovation House på CBS er uden sammenligning det største, mest ambitiøse projekt, en gruppe CBS-studerende nogensinde har kastet sig ud i. Siden bygningen kom til salg i januar 2013, har initiativtagerne hentet 52½ millioner kroner hjem i fondsmidler og skal vælge totalentreprenør til efteråret. Og til Alumni Day i maj slår de dørene op og viser rundt.
  • 23.03.2017

Med egne ord: Claus Meyer, gastronomisk serie-iværksætter

Når passionen driver værket, kan man nå rigtig langt. Claus Meyer elsker det, han gør. Som studerende var han pænt flittig, men sørgede for at der var plads til andet – så som badminton på konkurrenceniveau og at starte sin første virksomhed. Det var på CBS, som han har holdt forbindelsen til lige siden.