• 23.03.2017

Med egne ord: Claus Meyer, gastronomisk serie-iværksætter

Når passionen driver værket, kan man nå rigtig langt. Claus Meyer elsker det, han gør. Som studerende var han pænt flittig, men sørgede for at der var plads til andet – så som badminton på konkurrenceniveau og at starte sin første virksomhed. Det var på CBS, som han har holdt forbindelsen til lige siden.
  • 21.03.2017

14 karrierebaner gennem 100 års erhvervshistorie

Når CBS her i 2017 fylder 100, vil godt 85.000 alumner kunne bryste sig af at have taget en eller flere uddannelser på Handelshøjskolen – og CBS bryster sig også gerne af dem. 13 af dem fra de ti årtier er blevet portrætteret i den bog om ’CBS gennem 100 år’, der er skrevet for at markere jubilæet. De kan alle læses på CBS’ ’centennial website’.
  • 17.03.2017

Gastronomisk iværksætter bliver CBS æresalumne

Serie-iværksætter. Social iværksætter. Passioneret gastronom spændende fra kantinedrift over tv-kok til at være en af arkitekterne bag Nyt Nordisk Køkken. Ridder af Dannebrog. Adjungeret professor på CBS. Claus Meyer, cand.merc.int. (SPRØK) fra 1991, var det oplagte valg til æresalumne i CBS’ 100års jubilæum.
  • 08.02.2017

Vi vil styrke båndene mellem alumner og CBS

Netværk er guld. Det er meldingen fra Louise Seest der skal udbygge CBS’ eksisterende broer til erhvervslivet og bygge nye. I hendes optik ér CBS’ alumner erhvervslivet, så CBS Alumni er en vigtig del af CBS Erhverv – og så er hun lidt misundelig på jer.
  • 13.12.2016

Anbefalet julelæsning 2016

Måske har du tænkt dig at bruge noget af juleferien foran pejsen med en god bog. CBS Alumni har bedt tre CBS-forskere om at give deres bud på god læsning til juleferien. Læs anbefalinger fra Caspar Rose, Brooke Harrington og Mads Mordhorst
  • 13.12.2016

De mest læste alumnehistorier i 2016

Toptalenter med CBS-uddannelser, Christian Stadils gode råd til investorer og entreprenører og så hvordan man kommer ind i magteliten. De er blandt de mest populære historier fra CBS Alumni i 2016. Læs eller genlæs dem her.
  • 01.11.2016

Kvinder skal sætte sig for enden af bordet

CBS Executive har i flere år udbudt ledelsesprogrammet Leading Women, der klæder kvinder på til at holde fast i deres karriereambitioner. Men hvorfor er der behov for et sådant program, hvad får deltagerne ud af det, og kan kvinderne på den måde uddanne sig til topposter? De og andre spørgsmål har vi stillet programdirektør Louise Rygaard Jonas.
  • 01.11.2016

CIO’ens svære valg: Balancen mellem drift og innovation

Kan man både have et top-tunet effektivt kørende IT-system, og samtidig opfylde behovet for konstant at innovere sine IT-systemer? Professor emeritus Niels Bjørn-Andersen har i en ny bog samlet 14 cases fra virksomheder, der står over for denne udfordring.