• 08.02.2017

Vi vil styrke båndene mellem alumner og CBS

Netværk er guld. Det er meldingen fra Louise Seest der skal udbygge CBS’ eksisterende broer til erhvervslivet og bygge nye. I hendes optik ér CBS’ alumner erhvervslivet, så CBS Alumni er en vigtig del af CBS Erhverv – og så er hun lidt misundelig på jer.
  • 13.12.2016

Anbefalet julelæsning 2016

Måske har du tænkt dig at bruge noget af juleferien foran pejsen med en god bog. CBS Alumni har bedt tre CBS-forskere om at give deres bud på god læsning til juleferien. Læs anbefalinger fra Caspar Rose, Brooke Harrington og Mads Mordhorst
  • 13.12.2016

De mest læste alumnehistorier i 2016

Toptalenter med CBS-uddannelser, Christian Stadils gode råd til investorer og entreprenører og så hvordan man kommer ind i magteliten. De er blandt de mest populære historier fra CBS Alumni i 2016. Læs eller genlæs dem her.
  • 01.11.2016

Kvinder skal sætte sig for enden af bordet

CBS Executive har i flere år udbudt ledelsesprogrammet Leading Women, der klæder kvinder på til at holde fast i deres karriereambitioner. Men hvorfor er der behov for et sådant program, hvad får deltagerne ud af det, og kan kvinderne på den måde uddanne sig til topposter? De og andre spørgsmål har vi stillet programdirektør Louise Rygaard Jonas.
  • 01.11.2016

CIO’ens svære valg: Balancen mellem drift og innovation

Kan man både have et top-tunet effektivt kørende IT-system, og samtidig opfylde behovet for konstant at innovere sine IT-systemer? Professor emeritus Niels Bjørn-Andersen har i en ny bog samlet 14 cases fra virksomheder, der står over for denne udfordring.
  • 20.09.2016

Det vigtigste er engagerede alumner

Der er gevinster at høste for både universiteter og virksomheder, hvis de kan få et nært forhold til deres alumner. Det fortæller adjunkt Florence Villesèche, der forsker i forholdet mellem organisationer og deres alumner.
  • 20.09.2016

Undersøgelse: Tæt forhold mellem CBS og alumner

CBS-alumner har en ganske stærk tilknytning til CBS. Det viser en undersøgelse, som 1.250 alumner besvarede. Læs, hvad dine medalumner mener om deres forhold til CBS, og hvordan de ønsker at fejre CBS’ 100-års jubilæum i 2017.