Nyt om efteruddannelse

Styrk dig selv og din organisation - med CBS som din sparringspartner
Masteruddannelsen på CBS har givet mig værktøjer til at forstå min dagligdag som leder
Ingen lederuddannelse har udviklet mig så meget som HPL på CBS Executive.
CBS Executive MBA

HD-uddannelser

HD studerende undersøger et emne på mobiltelefon på Kilen

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD, hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis du vil lære noget helt nyt. Vi tilbyder undervisning i dagtimerne, om aftenen, i weekenden og online.

Masteruddannelser

Masteruddannelserne på CBS

En masteruddannelse styrker dig og din organisation. Vi uddanner specialister og ledere fra det offentlige og private Danmark til at analysere og forandre deres praksis. Det gør vi gennem undervisning, som bygger på forskning tæt forbundet med din hverdagVi har lang erfaring med, at den brede sammensætning af deltagere udvider både deres horisont og netværk.

MBA-uddannelser

MBA studerende udveksler synspunkter med hinanden

CBS tilbyder tre internationalt anerkendte MBA programmer, som er akkrediteret af EQUIS, AMBA og AACSB, kendt som “the Triple Crown”, en anerkendelse som mindre end en procent af alle business schools i verden har opnået. Som deltager får du et stærkt strategisk perspektiv og kompetencerne til at drive virksomhed på allerhøjeste niveau.

Korte executive kurser og uddannelser

Oplæg i forbindelse med et kursus i Råvarebygningen

CBS Executive Fondens kortere kurser og uddannelser inden for lederudvikling og bestyrelsesarbejde giver dig mulighed for at tilegne dig nyttig viden og stærke kompetencer uden at skulle afsætte tid til en gradsgivende uddannelse. I regi af CBS Executive Fonden udbyder vi en lang række åbne kurser, ligesom CBS Executive Fonden skræddersyr uddannelsesprogrammer for private virksomheder og den offentlige sektor.

Arrangementer

Studerende på trappen på Kilen

Bliv inspireret og udfordret, og find en oversigt over kommende arrangementer på CBS. 

Kontakt

Studerende ved ingangen på Kilen

Vil du gerne drøfte dit valg af efteruddannelse? Kontakt os meget gerne.